Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań, pliki klienta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak moge sie pozdybc plikow locale ?? Chodzi mi o to ze chce je zlikwidowac ale wpisy wciaz istnija gdzies ktore utrudniaja mi prace.

W skrocie :

Usunac Locale_PL. Nie potrzeba mi tego.

Opublikowano

Jedyny jest problem ze ja go nie chce, bo Metin dzialal bez locale... locale dopiero wszedlo gdy wyszedl on poza Azje.  I jakos przedtem dzialal metin wiec nie mow mi ze jest az tak ''bardzo potrzebne'' aby cos dzialalo. Chce poprostu sie go pozbyc mam klienta ktory ma w ''dupie'' locale i bez tego nawet ci odpali. Jedyny problem jest taki ze Launcher chyba wymaga Locale.

I ja chce wiedziec jak to usunac.

Opublikowano

Jedyny jest problem ze ja go nie chce, bo Metin dzialal bez locale... locale dopiero wszedlo gdy wyszedl on poza Azje.  I jakos przedtem dzialal metin wiec nie mow mi ze jest az tak ''bardzo potrzebne'' aby cos dzialalo. Chce poprostu sie go pozbyc mam klienta ktory ma w ''dupie'' locale i bez tego nawet ci odpali. Jedyny problem jest taki ze Launcher chyba wymaga Locale.

I ja chce wiedziec jak to usunac.

Locale było, tylko nie tam gdzie jest teraz.

Nic nie zrobisz ;/ ewentualnie przeniesiesz pliki z locale do innego, ale to nic nie da bo dalej te pliki będą 'istnieć'

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Dobra skoro mowicie ze sie nie da to okey.

Ale mam kolejne pytanie, ktore pliki musze przeniesc aby widziec wszystko tak jak bylo w 2004(2007). Chodzi mi o tlo logowania, Pole gdzie wpisuje sie passy aby bylo na srodku ( chyba za to uiscript odpowiada ale pewien nie jestem) i stary wyglad skilli. 

Opublikowano

Musisz podmienić locale 

Okey dziekuej za all odpowiedzi udzielone, kwestia plikow locale rozwiazana. Teraz mam troszke inne pytania :P

@Edit

Okey, to bedą moje ostatnie pytania :P

1. Jak zmienic flagi itp?

2. Jak zrobic aby byly tylko 1 krolestwo?

3. Jak zrobic aby skille nie mialby cooldowna? Chodzi mi tutaj np o aure miecza ze mozna ja co chwile wlaczac. Tak jak ostrze u sury wp.

4. Jak usunac channele? Abym mial tylko 1, nie potrzeba mi az 13 (Tak mam 13 channeli, wiem dziwne ale mniejsza z tym)

Opublikowano

Musisz podmienić locale i uiscript, wygląd skili w etc lub effect, nie pamiętam. :)

Wygląd skili zmieniasz w pc/pc2.

Okey dziekuej za all odpowiedzi udzielone, kwestia plikow locale rozwiazana. Teraz mam troszke inne pytania :P

@Edit

Okey, to bedą moje ostatnie pytania :P

1. Jak zmienic flagi itp?

2. Jak zrobic aby byly tylko 1 krolestwo?

3. Jak zrobic aby skille nie mialby cooldowna? Chodzi mi tutaj np o aure miecza ze mozna ja co chwile wlaczac. Tak jak ostrze u sury wp.

4. Jak usunac channele? Abym mial tylko 1, nie potrzeba mi az 13 (Tak mam 13 channeli, wiem dziwne ale mniejsza z tym)

1. Flagi znajdują się w pliku etc

2.

http://www.mpcforum.pl/topic/996789-tut-jak-zrobic-jedno-krolestwo/

3.

http://www.mpcforum.pl/topic/1083380-toggle-czyli-skille-bez-ladowania/

4.Usuwasz w root>serverinfo.py

Pozdrawiam

517981403547547309333.jpeg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co do usunięcia locale to sie nie da ale możesz go wpakować w binke (taki mój pomysł) :p

Opublikowano

locale z clienta można się pozbyć. Lecz to się wiąże z całą przeróbką klienta. Wszystkie skróty które masz porobione/lokalizację plików. Musiałbyś stworzyć inny plik o takiej nazwie lub wrzucić folder z tymi plikami do innego pliczku eix/epk np. root. 

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...