Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem

Emilosso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z zalogowaniem sie do gry na privie NightCore, gdy wpisze login i hasło wyskakuje mi non stop błąd podczas łączenia się z serwerem.Dlaczego tak sie dzieje wcześniej wszystko działało ? Z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano

W tym problem ,że kolega ściągał to samo i jemu wszystko działa ;/

Antywirus nie blokuje Ci polaczen wychodzacych z tego pliku ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie ale mam xp czy to może być od tego ?

Nie XP to najbardziej uniwersalny system jaki wyszedl. Nie pamietam, czy SP3 jest wymagany czy nie.

To Ci nie pomoge.

Uruchom plik jako administrator, moze to zadziala

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Odpal patcher serwera i zaaktualizuj a jesli brak jego to sprobuj zrobic reinstall na inny dysk i zobacz czy nie maja przerwy technicznej np .

Grasz na kmr?

Opublikowano

Wyłącz antyvirusa być może usuwa on jakiś plik z klienta i nie możesz się zalogować i odpal jako administrator i wtedy napisz czy coś w ogóle pomogło.

Opublikowano

Niestety to nic nie dało nadal to samo. :( Ale każde ch jest "State" może to od tego ?

PS.Mojemu koledze wszystko działa

Opublikowano

A sprobuj zalogowac priva na moda i z moda odpal . wtedy bd wiedziec czy problem tkwi w cliencie serwera czy z Twoim polaczeniem :)

Opublikowano

A sprobuj zalogowac priva na moda i z moda odpal . wtedy bd wiedziec czy problem tkwi w cliencie serwera czy z Twoim polaczeniem :)

A mogę prosić o głębsze wytłumaczenie ponieważ nie za bardzo ogarniam przez jakiego moda ?

Opublikowano
www.metin2mod.tk

i wchodzisz w zakladke metin2012 sf i tam pobierasz moda . wklejasz do jakiegis clienta , dodajesz swoj serwer i logujesz sie .

Opublikowano
www.metin2mod.tk

i wchodzisz w zakladke metin2012 sf i tam pobierasz moda . wklejasz do jakiegis clienta , dodajesz swoj serwer i logujesz sie .

Niestety nadal nic to nie dało :(

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...