Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWE SERWERY NIE DZIAŁAJĄ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu chciałbym zagrać na innym serwerze bo gram  tylko na klasykach typu PandoraMT2 , EliteMT2, XenoX czy pl czasami.
A więc chciałbym na innym na tych ,,nowych serwerach'' ale pojawia się się problem . Otóż Odpalam ikonke z metinem Który znajduje się w cliencie i Nic.:P Odrazu mówie że na MPCforumie jak mi głowny Admin techniczny miał pomoć nie mogł mi pomoc ... Nie ogarnial o co chodzi Nie wiem czego to wina Czy pliki jakies nowe dodali i moj laptop blokuje nie wiem. .. Myśle że na tym forum znajduje sie troche ludzi którzy sie na tym znają :P Więc prosze o pomoc

Opublikowano

Próbowałeś we właściwościach ustawić 

-Uruchom Jako Administrator

-Zgodność Systemu Windows 7 / XPSP3

?

Opublikowano

Sformatuj kompa :)xD <-- Najlepsze rozwiązanie po formacie wszystko powinno ci śmigać.

slgbil.jpg

Opublikowano

To może o jakimś sterowniku zapomniałeś ? Moim zdaniem jak zrobisz dobrze formata i partycje na wszystkie dyski to wszystko powinno Ci działać.

slgbil.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...