Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exalion.pl [Dedyk] [Hard]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tutaj sie robi skile? iz jakos nie widze lub nie jest napisane

Duzo ludzi gra?

10 ku do G, z m7 może wejść Ci na G

i do P kamolami/diamentami.

S1pJcl8.png

Opublikowano

Hahahah za pomocą komend ? Człowieku grałeś na serwerze widziałeś ? Nie ? To po co piszesz głupoty. Nikt z teamu nie sprzedawał i nie sprzedaje yang.

A to ciekawe bo Sensual przyznal sie do tego na officjalnym forum..

Nie polecam serwera.

Administracja ma wyjebane w graczy.

Okradli moją koleżankę z SM'ów

aw: Gdzie dropi truta?

umarly rozpruwacz

Srij9JT.png

Opublikowano

Do jakich komend o co biega?

Jesli byly jakies przekrety to juz nie gram.

Obejrzyj na youtube film pt ''cala prawda exalion'' .

Jak tutaj sie robi skile? iz jakos nie widze lub nie jest napisane

Duzo ludzi gra?

Gra malo i caly czas odchodza,poniewaz Sensual tworzy serwer AtenaMt2 i exalion idzie w odstawke.Tam to dopiero beda przekrety.

Srij9JT.png

Opublikowano

Servera nie polecam coraz mniej ludzi, masa przekretow (od poczatku) server padnie jak wystartuje atena sensual juz na exaliona bd mial wyjebane :P

ja juz wymienilem eq za pla wiec juz nie musicie mnie banowac <3 <3

bajuuu ;3

43976131910427822020.png

Opublikowano

Obejrzyj na youtube film pt ''cala prawda exalion'' .Gra malo i caly czas odchodza,poniewaz Sensual tworzy serwer AtenaMt2 i exalion idzie w odstawke.Tam to dopiero beda przekrety.

A wiec dziekuje za gre na tym serwerze i do widzenia :)

Opublikowano

Wgl sie dziwie ze ten serwer jeszcze jest... Chyba hajs sie nie zgadza

Spokojnie,zapewne wylacza go jak skonczy sie oplata za dedyka, tak jak to bylo w przypadku restii.

Stanowczo odradzam tutaj gry

Srij9JT.png

Opublikowano

Ja tak samo odradzam tutaj gry, administracja to totalne dno - Sensual chodzi mi o jego zachowanie wobec graczy.

Serwer pada w wakacje #potwierdzone_info 

Opublikowano

Również odradzam gry na Exalion, administracja miała totalną olewkę na serwer, teraz tworzą nowy a jeden jeszcze nie jest ogarnięty.

Przerwy, które robi Sensual robi się 15minut a on je robi 2 miesiące.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

nic ciekawego, żałosna żeby nie napisać śmieszna.. Administracja o ile grupę tych ludzi można wgl nazwać ''Administracją'', nie polecam  -.-

m1jO9Go.png

Opublikowano

Sensual leci w kulki, jak bylo wlamianie mialem 14k sm swoich, i doladowalem jeszcze za 23zl

A on mi wyzerowal moje SM i dał 155 sm.

Parodia, byl sposob na nie dostanie bana

Kupujesz wszystko z IS i przekladasz na 2 potac, tak udalo mi się zarobic 4kkk

lecz juz tam nie gram a eq poszlo na ziemie

Opublikowano

Również odradzam gry na Exalion, administracja miała totalną olewkę na serwer, teraz tworzą nowy a jeden jeszcze nie jest ogarnięty.

Przerwy, które robi Sensual robi się 15minut a on je robi 2 miesiące.

Jeżeli jesteś taki ''świetny" to czemu jeszcze serwera nie postawiłeś? 

Nowy film:

https://www.youtube.com/watch?v=aPvQrM5C-fw

S1pJcl8.png

Opublikowano

Sensual robi z reguły dobre serwery te komentarze , że serwer padnie są troszkę nie na miejscu bo do puki gracze będą to i serwer będzie stał. Nie wierzę że zostanie zamknięty do póki będzie zarabiał. 

Opublikowano

Sensual robi z reguły dobre serwery te komentarze , że serwer padnie są troszkę nie na miejscu bo do puki gracze będą to i serwer będzie stał. Nie wierzę że zostanie zamknięty do puki będzie zarabiał. 

Tylko jest taki problem, ze graczy coraz mniej :)

43976131910427822020.png

Opublikowano

Tylko jest taki problem, ze graczy coraz mniej :)

Oprócz tego, że graczy mniej Sensual i R3specT robią Atenamt2 zamiast przyciągać graczy. Tak, że exalion został przez nich "skazany" na koniec. Kiedy nastąpi tego nikt nie wie.

Opublikowano

Jeżeli jesteś taki ''świetny" to czemu jeszcze serwera nie postawiłeś? 

Nowy film:

https://www.youtube.com/watch?v=aPvQrM5C-fw

Pff, czytać potrafisz czy musisz rok w gimnazjum powtórzyć? Nie napisałem że jestem świetny, a co do serwera to się 'odczep' bo nic ci do tego, najpierw się czegoś naucz a później mi wypominaj.

W dalszym ciągu nie polecam, co to za serwer gdy gracz ma większe uprawnienia od nie jednego admina.

517981403547547309333.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie polecam GMy rozdajo wasze passy  swoim kolegom potem was okradajo z itemów i sprzedajo nie polecam serwa 

Hhahahah tego jeszcze nie słyszałem.

S1pJcl8.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Servera szczerze nadal nie polecam :) syf malaria i inne gówno. Sensual juz "tworzy" Atene a po atenie co bedzie? Afrodyta? xD nie poleca wszystkich jego serverow jest to pazerna swinia na hajs (nawet nie wiadomo ile ma lat, bo niby nie ma mikro^^) duzo osob powiadasz tu gra? xD no moze z 20 online bedzie.

1416914043386341170954.png

43976131910427822020.png

Opublikowano

Servera szczerze nadal nie polecam :) syf malaria i inne gówno. Sensual juz "tworzy" Atene a po atenie co bedzie? Afrodyta? xD nie poleca wszystkich jego serverow jest to pazerna swinia na hajs (nawet nie wiadomo ile ma lat, bo niby nie ma mikro^^) duzo osob powiadasz tu gra? xD no moze z 20 online bedzie.

Ahhh, i te słownictwo :)

isaricbaner.png

Opublikowano

Ale pamiętaj słowa mistrzów Exalion nie padnie nigdy ! A Antena to tylko taki tam serwer, który wcale nie skazuje Exaliona na upadek. Ma 19 czy 20 lat nie pamiętam ile Piotr tam ma.

Żałuję że nie słuchałem Bzyka, v1resa i innych wtedy. Szkoda że serwer skończył jak skończył, ale jak się tylko teoretycznie nim zajmuje to tak bywa. Tak Sh4ke hejter, a sam kiedyś siedziałem tam na stołku ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...