Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zablokować Podstawowe Komendy Na Własnym Serwerze?

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

może ktoś się zastanawiał lub odkrył jak zablokować proste komendy na własnym prywatnym serwerze ułatwiające grę... tzn

/ski 121

lub jeszcze bardziej denerwująca komenda

/pk**m....  <-- nie dam całej bo nie wszyscy znają na szczęście.... 

Jak by ktoś wiedział to proszę o jakiekolwiek porady/wskazówki może się uda je nam razem zablokować... Z góry dziękuję i będą (+) i (5) ; p

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

no dobra jestem w game ale tma sa game99 itp i jak wejde np w game99 to jaki plik mam edytowac lub co

poszukaj "ctrl + f" i wszystkie ski zmien na przykładowo asd by była ta sama liczba

i od teraz by ktoś chciał wpisać np.

/ski 125

to wyskoczy "Nie ma takiej komendy"

a wpisze

/asd 125 to mu podniesie kowalstwo o 1

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

poszukaj "ctrl + f" i wszystkie ski zmien na przykładowo asd by była ta sama liczba

i od teraz by ktoś chciał wpisać np.

/ski 125

to wyskoczy "Nie ma takiej komendy"

a wpisze

/asd 125 to mu podniesie kowalstwo o 1

a w jakim programei tego szukac?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a mam pytanie da mi ktos ten plik game z zablokowana komenda shutdown i dc i najlepiej by bylo jeszczez kamenda "a" ze na lvl i jak ktos da tego game to neich wrzuci an megaupload lub gdzies i napisze na mpc forum tutaj linka

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sorki ze nieco odkopuje temat, nie moge znalesc komendy skillup ( pelna komenda "ski" )

Znalazlem wszystkei komedny oddzielone kropkami w hexedytorze, moze jestem po prostu slepy, powie ktos obok jakich komend moge znalesc skillup ?;/

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Gość PanZagłady
Opublikowano

=D Proste nie uzywaj hexedytora ^^ . PO prostu pilnuj sie zasady tyle samo znakow co poprzednia komenda.

Wejdz w game przez NOTEPAD ++ tam daj ZNAJDZ i znajdz pelne wyrazy . Odznacz sprawdzanie po wielkosci poczatkowych liter ^^ znajda sie .

Opublikowano

PanZaglady probowalem i N++ I UltraEditem (hexEdytor) Szukac tego skillup i nie znalazlem :| Wam sie udało ?

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...