Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki internet wybrać? / upload

Pro Men

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie, chcę sobie zmienić internet na jakiś nie drogi, do 70 - 89 złoty miesięcznie z dużym uploadem i średnim downloadem. Zależy mi też na dość niskim pingu, polecicie coś? Może da się jakoś sprawdzić ile w moim mieście maksymalny upload sięga? Proszę o pomoc, jeśli zły dział to przepraszam. ;>

Gość Majoreq.
Opublikowano

Mieszkas zna wsi czy w mieście?

Polecam zapytać się sąsiadów xD. Albo sprawdz na upc, vectra, orange. Na stronach tych firm, albo w sklepie zapytaj sie o oferty. Ja osobiście używam netu od upc. Nie mam zastrzeżen. Nawet polecam.

Pozdrawiam.

Opublikowano

A napisz jaki przedział up Cię interesuje ja mam 10 mb up

70 download , od skyware - rzeszów (nie wiem czy gdzieś indzieje też dostarczają)

dobra oferta bo 9 miesięcy za darmo a  później 39 zł.

Tak jak up mówi popytaj sąsiadów , znajomych

Opublikowano

Mieszkas zna wsi czy w mieście?

Polecam zapytać się sąsiadów xD. Albo sprawdz na upc, vectra, orange. Na stronach tych firm, albo w sklepie zapytaj sie o oferty. Ja osobiście używam netu od upc. Nie mam zastrzeżen. Nawet polecam.

Pozdrawiam.

W mieście, sąsiadów pytałem, ale większość ma z firmy która działa tylko w moim mieście, i jest dość słaba. 

A napisz jaki przedział up Cię interesuje ja mam 10 mb up

70 download , od skyware - rzeszów (nie wiem czy gdzieś indzieje też dostarczają)

dobra oferta bo 9 miesięcy za darmo a  później 39 zł.

Tak jak up mówi popytaj sąsiadów , znajomych

10 - 20 up

Opublikowano

Bez podania konkretnie miasta i ulicy nie znajdzie się nic konkretnego.

Jeśli nie chcesz tego podawać to wchodzisz na stronę danego dostawcy i po wpisaniu adresu sam będziesz wiedział czy dany dostawca jest dostępny.

Opublikowano

Bez podania konkretnie miasta i ulicy nie znajdzie się nic konkretnego.

Jeśli nie chcesz tego podawać to wchodzisz na stronę danego dostawcy i po wpisaniu adresu sam będziesz wiedział czy dany dostawca jest dostępny.

Ale to, że dana usługa będzie dostępna nie znaczy, że muszę mieć np. 20 mb/s, dlatego nie chcę brać w ciemno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...