Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Autorski plugin na gildie

xCzarnulek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mógłbym wiedzieć co tu naprawiłeś? :D

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Z tego co wiem to gildie by @Serip były zajebane ale nie jestem pewien < 3

Ale są już lepsze pluginy od Twojego i Serip : )

@Dektored
Czemu nie śpisz o tej godzinie o_O ?

Opublikowano

A gdzie download

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

Autorskie? Czy wy do cholery nie możecie zrozumieć iż pobieranie np FACTIONSA czy gildie seripa i edytowanie NIE CZYNI WAS ICH AUTOREM NO LUDZIE ! -,-

nie ma downloadu , pewnie i tak wszystko skopane + lagi od sql :P

Opublikowano

Weź kurwa wyjdź ! kolejny dzieciak gówno zrobił i znowu następny pro elo elo plugin na gildie boże, wejdźcie na publikacje serwerów co 2 TO SURVIVAL+GILDIE GILDIE+FRAKCJE W PIZZD****************!!!!

#UP

cos co było udostempniane ja naprawiłem tylko jest legalne bo plugin seripa jak muwiono nie działa!

"muwiono" ;(((((((((((((((((((

Coś CO "BYŁO" (BYŁO!!!!) UDOSTĘPNIONE LECZ ZOSTAŁO USUNIĘTE Z PRZYCZYN TAKICH ŻE ZAJEBAŁ KOD CZY COŚ JEST NIELEGALNE A NAPRAWIANIE/EDYTOWANIE TEGO SAMEGO CO JEST NIELEGALNE NIE ZAMIENI SIĘ DZIWNIE NA LEGALNE ...

Opublikowano

Src Gildi XCrafters

Moj plguin :) , nie ma tabelek gratuluej zioimeczku i tak nie odpalisz ; )

Opublikowano

Poczontki Bez uppdata

Poćwicz lepiej nad pisownią. Tai syf, że mała bania. Błędy zapewne w kodzie. Jak Ty nawet nie umiesz poprawić podkreślonych wyrazów, to po co bierzesz się za edytowanie pluginu XCrafters?

Opublikowano

Kur*** jakie sa tam komendy /g /f /guild nic nie dziala!!!! :(

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Plugin nawet nie przerobiony a wiec po co udostepniasz ? i mowisz ze przerobiony

Opublikowano

#xXBlakeyzXx# kolejny zalosny post powiem juz odrazu ze to nie zadne digitalixy ani dupa z trupa i po co wciskasz takie kłamstwa innym  ? jezeli nie sa to digitalixy lub nie wiesz kogo to sa to po co piszesz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...