Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic II NK Złote Wrota Już jest!

XrpgTheG4me

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAJCIE!

Gothic II Noc Kruka to jedna z najlepszych gier fenomenalnej serii gier "Gothic". Ale nadszedł czas... ...na prawdziwe zło... Bezimienny Bohater powraca w modyfikacji "Złote Wrota" gdzie po wykonaniu wszystkiego w królestwie powraca do Jarkendaru by pokonać zło! MODYFIKACJA OFERUJE :

- 10-20 godzin gry, 4 rozdziały, 100 questów
- zupełnie nowa fabuła z możliwością spotkania starych przyjaciół
- zmieniony Jarkendar, trzy nowe lokacje
- 3 gildie do wyboru (paladyn, mag wody, najemnik orków), 4 poziomy trudności
- innowacyjne questy, nowe umiejętności
- poprawiona grafika gry, wiele nowych tekstur, modeli 3D oraz nowe animacje
- kompletne udźwiękowienie dialogów

- filmiki podczas gry
- easter eggi

ZAPRASZAM DO GRY! A TERAZ POBIERAJCIE!

MODYFIKACJA ( DUBBING NIE KONIECZNY)

DUBBING (POLSKI!)                                                                                                                                                               

http://www.moddb.com/mods/the-golden-gate/addons/golden-gate-dubbing-pl                         
Opublikowano

Super mod, sam niedawno go ściągnąłem i grywam jedyne co mi przeszkadza to że w niektórych miejscach widać niedopracowania ;x 

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Hmmm... Ciekawie. Jako wielki fan serii Gothic na pewno pobiorę i zobaczę ;)

Opublikowano

A to ci heca! Ja oczekiwałem na ten mod od samego początku prac nad nim, i końcu premiera! Pora powrócić do Jarkendaru coś czuje. :D

Jeszcze niech tylko Dzieje Khorinis zostaną wydane i moja kolekcja G2 będzie kompletna! :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A to ci heca! Ja oczekiwałem na ten mod od samego początku prac nad nim, i końcu premiera! Pora powrócić do Jarkendaru coś czuje. :D

Jeszcze niech tylko Dzieje Khorinis zostaną wydane i moja kolekcja G2 będzie kompletna! :)

Dzieje Khorinis to też ciekawie zapowiadająca się modyfikacja. Tylko tyle jest tych modeli do o-teksturowania. Jeszcze zostanie dodany koń ;] Czekam czekam !

Opublikowano

@up
Na wszystko nadejdzie pora. Jak na złote wrota, jednak przejście tej modyfikacji za drugim razem zajęła mi 4 minuty(bez kodów, tylko glitch'e). Mam nadzieje, że to nie koniec modyfikacji do gothic'a i Dzieje Khorinis szybko nadejdą.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Ehh dawno nie grałem w G2,ale ten mod rozwala system i jest jeszcze ojczysty dubbing.Najlepsza modyfikacja do gothic 2 w którą grałem ^.^

2qmm3jc.png

"Z kamieni rzuconych w moją strone można by zbudować pomnik"

Opublikowano

Zaraz zasysam i zdam relację :)

@Edit

To się nazywa mod :) Ładna grafika, no i co najlepsze - fabuła, jako zapalony gracz gothica bardzo polecam, a jeśli ktoś się nudzi w gothicu, przeszedł kilka razy, bla bla bla (Znam ten problem) to naprawdę ten dodatek jest świetny :) Zamierzam przejść cały .

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Zaraz zasysam i zdam relację :)

@Edit

To się nazywa mod :) Ładna grafika, no i co najlepsze - fabuła, jako zapalony gracz gothica bardzo polecam, a jeśli ktoś się nudzi w gothicu, przeszedł kilka razy, bla bla bla (Znam ten problem) to naprawdę ten dodatek jest świetny :) Zamierzam przejść cały .

Za moment odpalam :) już nie mogę się doczekać, tak zachwalacie sobie go :D

signature.png

Opublikowano

Trochę późno zauważyłem, że wyszedł ale przynajmniej już o tym wiem. Zaraza zabieram się za ściąganie.

Opublikowano

Dzięki bracie , możecie pomóc odpalić G 1-2 na windows 8 ? Mam problem z rozdziałką. Jak nie paski po bokach to obraz przesunięty w prawy góry róg ...

Zmieniałem rozdzielczośc 

odpalalem w trybie zgodnosci 

sprawdzalem sterowniki

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

14iljqe.jpg

Opublikowano

Czekałem i czekałem... i wreszcie się doczekałem! Niedługo pobiorę i zacznę grać, mam nadzieję, że spełni moje oczekiwania :)

1780114744926761191981.png

Opublikowano

No i dupa... Ściągnąłem sobie, dobrze zainstalowałem (nawet zgodnie z filmikiem na YT) i próbuje włączyć tą modyfikację przez ten GothicStarter. Włącza mi się zwykły gothic. Pomyślałem, że tło te same co w dodatku NK, daje nową grę i nagle umieram przy wejściu do jarkendaru. O co może chodzić? Dodam że podobny problem miałem z Mrocznymi Tajemnicami (włączał mi się zwykły gothic). ;____;

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

danielekbrd jaki masz monitor o ile mogę wiedzieć ?

Opublikowano

No i dupa... Ściągnąłem sobie, dobrze zainstalowałem (nawet zgodnie z filmikiem na YT) i próbuje włączyć tą modyfikację przez ten GothicStarter. Włącza mi się zwykły gothic. Pomyślałem, że tło te same co w dodatku NK, daje nową grę i nagle umieram przy wejściu do jarkendaru. O co może chodzić? Dodam że podobny problem miałem z Mrocznymi Tajemnicami (włączał mi się zwykły gothic). ;____;

Ciacho, bo to się odpala przez Gothic Starter i tam masz Złote Wrota

Opublikowano

Ciacho, bo to się odpala przez Gothic Starter i tam masz Złote Wrota

" i próbuje włączyć tą modyfikację przez ten GothicStarter." Przecież napisałem że uruchomiłem przez GothicStarter. ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...