Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Add na pl?

ppkkp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam takie pytanie, bo zacząłem grzebać co nie co po El wiki i natknąłem sie na postać Add, patrze na jutuby, na KR jest, a moja pytanie brzmi, czy jest jakas przewidywana data wprowadzenia go na PL, albo wgl taka mozliwosc aby kiedyś sie na PL pojawił ? :D

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Na PL wszystko się pojawi, co jest na KR. Kwestia tego czy za rok, czy za dwa lata, czy może za parę miesięcy.

Wszystko zależy od GameForge i KOG'u. KOG przesyła patch, GameForge go dodaje.

W każdym razie zazwyczaj jest tak, że przed Japonią i Chinami nie dostaniemy patcha, dlatego poczekasz sobie długo.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@up Niekoniecznie, w Chinach i Ameryce jeszcze Hiperów nie mają

Myślę, że w tym roku powinien być.

Opublikowano

Ehh szkoda bo ta postać mi się nieziemsko spodobala pozostalo tylko czekac ... :<

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Jedno jest pewne - Adda dodadzą w wakacje... A co do wypowiedzi Klausa, to jest nie prawda. Małą Lilith i Yama-raję dostaliśmy tydzień wcześniej przed Japonią. Teraz można zauważyć, że jesteśmy tylko o tydzień w tyle z Azjatackimi serwerami.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Jedno jest pewne - Adda dodadzą w wakacje... A co do wypowiedzi Klausa, to jest nie prawda. Małą Lilith i Yama-raję dostaliśmy tydzień wcześniej przed Japonią. Teraz można zauważyć, że jesteśmy tylko o tydzień w tyle z Azjatackimi serwerami.

@up Niekoniecznie, w Chinach i Ameryce jeszcze Hiperów nie mają

Myślę, że w tym roku powinien być.

Na PL wszystko się pojawi, co jest na KR. Kwestia tego czy za rok, czy za dwa lata, czy może za parę miesięcy.

Wszystko zależy od GameForge i KOG'u. KOG przesyła patch, GameForge go dodaje.

W każdym razie zazwyczaj jest tak, że przed Japonią i Chinami nie dostaniemy patcha, dlatego poczekasz sobie długo.

Nie byłbym taki pewny, że podczas wakacji zostanie dodany. Równie dobrze mogą go dać we wrześniu.

W każdym razie - nie ma konkretnej, prawidłowej daty.

QtiV6xY.gif

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nadchodzące aktualizacje:

• Rajd: Miasto w Przestworzach [Eltrion] (26.06.2014)
  • Add: Pre-Event (03.07.2014)
  • Add: Wydanie (09.07.2014)

Źródło:http://www.elwiki.net/w/Main_Page/pl

Wystarczy poszukać  -.- 

Popatrz na datę tematu.

Nie byłbym taki pewien, że Add wyjdzie 9 lipca, bo GameForge ma talent do psucia aktualizacji i może wyjść dzień później, a może w ogóle go przeniosą. Nie można tak daleko w przyszłość wybiegać.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Już sam nie nadążam za tymi nowymi zmianami, niedawno dopiero co Elesis wprowadzili i już zaraz Add będzie :D.

Nawet jeśli wyjdzie tego 9. Lipca, to i tak zanim wyjdą 1 i 2. zmiany klasy to trochę jednak czasu minie, a bez zmian klasy gra się jednak kiepsko ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...