Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje konto jest zablokowane na Glador

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc tak przed minutą założyłem konto na główną postać i na buffka, wchodzę do gry a tu taki komunikat:

http://zapodaj.net/59963f4d34144.png.html

Dodam że występuje to na 2 kontach, e-maile są na On*t.pl oraz konta są stworzone w odrębie 1-2 minut czasu od siebie + robione okoo 10 minut temu od daty założenia tematu.. Co mam robić? To jakiś żart?

Ps: Od samej rejestracji nie mogłem zalogować się na konta ponieważ piszę takowy komunikat.. Nie używałem żadnych cheatów, na kontach nawet postaci nie ma. ;o

~Przepraszam kochany moderatorze, o code zapomniałem, dziękuję misiu za poprawę ;* (Nerwy xD).

image.png

Opublikowano

Nie doszła żadna rejestracja, pamiętam że rok temu jak grałem też nie było żadnego potwierdzenia, jedynie 1 e-mail na 1 konto.. Wgl, dziwnie wyglada ta rejestracja oraz zmiana e-mailu też nie dochodzi.. Wgl. Nawet potwierdzenia wysłania zmiany emailu nie było tylko puste pole tak samo z rejestracją, jedynie konto działa na stronie ale w grze to już nie raczy bo piszę że jest zablokowane.. ;<

image.png

Opublikowano

Ludzie, ja polecam zagrać na serwerze GladoR, bo piszecie pierdoły, na tym serwerze nie ma potwierdzenia rejestracji, na interii jest to samo, gdzie miałem konto 2 lata temu ;o..

Re: Dla pewności, zastosowałem się do zmiany adresu e-mail, i czo? ;3 I jedno wielkie gówno jest to samo, zmarnowałem 2 minuty mojego młodego, pięknego życia na zrobienie kolejnego e-mailu na Int*ria.pl , jest to samo, brak potwierdzenia jak już wcześniej pisałem, bo tworzyłem inne konta 2 lata temu to wiem że potwierdzenia nie było a konto działało, jest zupełnie tak samo z tym kolejnym kontem.. :)

Pyt: Co robić? ;<

image.png

Opublikowano

jakiej poczty używasz?

sprawdź spam, a jak używasz gmaila to po lewej stronie opcja -> wszystkie bo czasem w odebranych moze sie nie pokazac

Opublikowano

Pisałem, używam On*t.pl, w 1 temacie.. Czy tak trudno przeczytać? ;< 

Przed chwilą testowałem na Int*ria.pl, jest to samo.. 

Spam sprawdzony już na samym początku, robisz ze mnie idiotę? ;X

Ps: Po jaki ch*j mam sprawdzać spam, jeśli wgl. na serverze GladoR potwierdzenie rejestracji nie przychodzi..? Nie Spamuj. ;<

image.png

Opublikowano

Ku*wa, skończcie polecać mi 20x Poczt, jeśli żadna nie działa, próbowałem na gmailu przed chwilą, jest to samo...

LUDZIE TEN SERVER NIE WYMAGA AKTYWACJI POPRZEZ EMAIL!

Ile ku*wa, razy mam wam to pisać?? Jeśli piszecie już coś to proszę was, czytajcie co ja piszę..

image.png

Opublikowano

Tak minęło trochę czasu od założenia kont na GladoR, nie działają, bana nie dostałem, nie ma mnie na liście, ta lista i tak nie działa jak powinna :P

Założyłem 4x Konta, które za każdym razem po rejestracji są zablokowane, mają niby tzw. Bana, blokadę, nie wiem co jeszcze, help me :3

@TheGrubyLolek Nie mogę napisać na forum GladoR, ponieważ link z rejestracji z forum nawet na email nie raczył przyjść, wysyłałem 5x :)

Ps: A no.. Kontakt z Administracją odpada, ponieważ tam wgl. jest brak reakcji ze strony Teamu, myśląc teraz ile ja bym zrobił już przez tyle czasu..

image.png

Opublikowano

Powinieneś porozmawiać z administracją, skorzystać z ich forum to po pierwsze. Po drugie to pewnie masz u nich w bazie perma na ip. :D

Opublikowano

możebyć chyba również tak, że ban na ip ale nie jestem pewien 

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

@brutalife Z forum nie da się skorzystać, ponieważ linki tak samo nie dochodzą.. Wysyłałem 5x, z Administracją nie ma szans się skontaktować ponieważ jak widać Administracja w tym kierunku nic nie robi, ts,a nie ma, nic nie ma, zero kontaktu. ;<

@DiabloXPL Jeśli ty tak miałeś, to nie wiem co miałeś ale zaporę systemu mam cały czas wyłączoną, jedynie wyłączyłem mojego pięknego Avasta, i nadal chu*, by strzelił ;X

@SlideBdg Ban na IP, odpada ponieważ bym miał blokadę wszystkich kont, zmieniłem IP, bo mam zmienne zarejestrowałem 5x Konto, nadal nie działa.. ;<

Kolega pisał.. "Już nie da się rejestrować, znowu coś zje*ali, nie naprawią tego", zaczynam podejrzewać że te słowa są prawdą.. :/

Mam prośbę do kogoś z was, czy spróbowałby się zarejestrować na GladoR i sprawdzić to? 

image.png

Opublikowano

Zrobione, to samo. ;< Ile jeszcze podacie mi poczt email na których mam robić, jeśli nie przychodzi wgl. email by potwierdzać konta? :)

LOGIC KU*WA..

image.png

Opublikowano

@brutalife Z forum nie da się skorzystać, ponieważ linki tak samo nie dochodzą.. Wysyłałem 5x, z Administracją nie ma szans się skontaktować ponieważ jak widać Administracja w tym kierunku nic nie robi, ts,a nie ma, nic nie ma, zero kontaktu. ;<

@DiabloXPL Jeśli ty tak miałeś, to nie wiem co miałeś ale zaporę systemu mam cały czas wyłączoną, jedynie wyłączyłem mojego pięknego Avasta, i nadal chu*, by strzelił ;X

@SlideBdg Ban na IP, odpada ponieważ bym miał blokadę wszystkich kont, zmieniłem IP, bo mam zmienne zarejestrowałem 5x Konto, nadal nie działa.. ;<

Kolega pisał.. "Już nie da się rejestrować, znowu coś zje*ali, nie naprawią tego", zaczynam podejrzewać że te słowa są prawdą.. :/

Mam prośbę do kogoś z was, czy spróbowałby się zarejestrować na GladoR i sprawdzić to? 

Pewnie wysyłanie wiadomości aktywacyjnej padło

Opublikowano

No może padło, Administracja servera GladoR, powinna działać, napisał bym o tym na forum GladoR, ale niestety link aktywacyjny nie przyszedł i nie raczy przyjść, ani z forum ani z gry, widocznie server pada. ;<

image.png

Opublikowano

Refresh, szanowna administracja GladoR,a wreszcie to naprawi? Nieee.. Bo po co ;< Czas Refreshu = 24H , 15:40 na zegarze. :)

image.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPotentiaM2 Niestety, GladoR kiedyś był ten kontakt.. Ale administrator osobiście koledze napisał że ma wyj*bane na serwer, jedynie nie wiem skąd miał to gg, bo bym ich pouczył trochę. :D

Problem nadal występuje, Administracja GladoR, nawet nie odpisała na ten problem ani nigdzie na forum nic nie ma. :(

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...