Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Pingiem

Dunktonn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odkąd wróciłem do CS:GO mam duże problemy z pingiem, nie z mojej winy.

Np. w LoL'u mam normalny ping (30), a na speedtest.net pisze ze mam 27 ale w CS:GO nw czemu mam po 180, na polskich serverach a na zagranicznych to oho hoo, nawet po 500 gdy moi koledzy maja 200. Na mixach mi po bardzo przeszkadza poniewaz np jestem se na midzie i nagle wszyscy zaczynaja stac w miejscu a ja się teleportuje!

Jeśli ktoś by mógł mi powiedzieć jak to naprawić :c

Opublikowano

Wylacz pobieranie na steam aktualizacja itp podczas grania w gry. Wylacz programy ktore zzeraja neta. Masz jakis komunikator lub ktos siedzi na wifi?

"Upadli powstaną"

Opublikowano

@Up z tą aktualizacją spróbuje, a co do programów zazwyczaj mam włączonego Skype'a i czasami przeglądarkę. WiFi mam osobiste, może czasami brat korzysta jak mnie nie ma :P

Opublikowano

Wyłącz wszystkie programy typu skype itp. i wyczyść pc, bo może masz cały zasyfiony a to zmiejsza wydajnosc

Opublikowano

Wyłącz wszystkie programy typu skype itp. i wyczyść pc, bo może masz cały zasyfiony a to zmiejsza wydajnosc

Co ma syf do pingu?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...