Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Windows 8 !

Dzyro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam problem z Windows 8.1 PRO a Minecraft . Mój problem jest taki : po odpaleniu Minecraft,wyskakuje mi błąd . 

Grafa : ATI Moblility Radeon HD 4570

PS . Bardzo proszę o pomoc,będę bardzo wdzięczny ;)

post-1165793-0-01122100-1400179214.png

post-1165793-0-39076600-1400179218.png

I TYLE .

Opublikowano

Twoje sterowniki nie maja akceleratora OpenGL, zainstaluj najnowsze sterowniki ze strony amd.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Oto chodzi że to wszystko mam ! Myślę że na moją kartę graficzną nie ma sterów do windows 8.1 :( 

I TYLE .

Opublikowano

Oto chodzi że to wszystko mam ! Myślę że na moją kartę graficzną nie ma sterów do windows 8.1 :(

Jestem tego samego zdania ponieważ miałem podobne problemy tyle że ze sterownikami od Intela. Czy na zwykłej ósemce wszystko śmiało jak trzeba?
Opublikowano

@Flubbed Wątpie,moim zdaniem to te same windowsy tylko ze z jakimiś pododawanymi "gównami" ;)

Myślę że przywrócenie na poprzednią wersję systemu,naprawi ten problem tzw . Windows7,XP,Vista .

I TYLE .

Opublikowano

@Flubbed Wątpie,moim zdaniem to te same windowsy tylko ze z jakimiś pododawanymi "gównami" ;)

Myślę że przywrócenie na poprzednią wersję systemu,naprawi ten problem tzw . Windows7,XP,Vista .

Jeśli masz jak wrócić do Win7 to śmiało możesz to robić, lecz zwykła 8 też może załatwić ten problem. U mnie po zainstalowaniu 8.1 pojawiały się częste blue screeny bo mimo że próbowałem zainstalować najnowsze sterowniki, to 8.1 "miała swoją wersję zdarzeń" i usilnie próbowała wcisnąć mi te starsze jako najnowsze. Po formacie i zainstalowaniu zwykłej ósemki wszystkie problemy ze sterownikami się skończyły. U Ciebie mogłoby być podobnie :)

Opublikowano

@Flubbed Mam taką możliwość,lecz tego nie umiem :P

Napisz do naszych specjalistów w dziale Komputery, jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej informacji na temat przejścia z Win 8 do Win 7. ;)

http://www.mpcforum.pl/forum/439-komputery/

Jak dalej mówię, wina leży według mnie przy systemie, bynajmniej nie chce się coś zaktualizować, coś ze sobą współpracować.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...