Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpychanie z konia, bonus switcher.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, na privka potrzebuję.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

dobra to tak na kamermodzie wyskakuje mi dziwny błąd, że niby nie mam jakiegoś granny2.dll pobrałem a teraz, że na złej wersji metka zainstalowałem i nie wiem o co chodzi, dlatego chcę odpychanie na koniu i nie działa. A serwer to shivamt2.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Uuu sprawdz w packu , czystego mt2 shivamt2 czy jest plik index w packu . jesli nie to w kmr nic nie zrobisz . a jak jest to pisz to mam inne pomysly .

Opublikowano

dobra to tak na kamermodzie wyskakuje mi dziwny błąd, że niby nie mam jakiegoś granny2.dll pobrałem a teraz, że na złej wersji metka zainstalowałem i nie wiem o co chodzi, dlatego chcę odpychanie na koniu i nie działa. A serwer to shivamt2.

Przekopiuj ten plik .dll z innego clienta, powinno działać. :)

Opublikowano

ni ma.

nie mam żadnego innego klienta. ale już pobrałem i zamieniłem/

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Zarax - nope ;c

Nie ma pliku index - kmr nie wgrasz . jest schowany w binie .. Niestety . sprobuj w spisie znalezc nieodpychanie jakies a jesli tam nie znajdziesz to serwer dobrze sie zabezpieczyl ;x

Opublikowano

Zarax - nope ;c

Nie ma pliku index - kmr nie wgrasz . jest schowany w binie .. Niestety . sprobuj w spisie znalezc nieodpychanie jakies a jesli tam nie znajdziesz to serwer dobrze sie zabezpieczyl ;x

Ale co ma jedno do drugiego?

KaMeRModa i tak instaluje się w polskim, spatchowanym cliencie.

Opublikowano

Noo tak . ale jesli tak zainstaluje nie bd widzial wiekszosci itemow , eq , ulepszaczy itd albo bedzie jak kiecz wbity w ziemie ;x wiec zadna przyjemnosc grac tak na modzie . a takto mozna by sprobowac to co mowi Zarax . jaki system posiadasz.?

Opublikowano

Noo tak . ale jesli tak zainstaluje nie bd widzial wiekszosci itemow , eq , ulepszaczy itd albo bedzie jak kiecz wbity w ziemie ;x wiec zadna przyjemnosc grac tak na modzie . a takto mozna by sprobowac to co mowi Zarax . jaki system posiadasz.?

Itemy zawsze można dodać poprzez skopiowanie icon z clienta ;)

Opublikowano

Podsumowywując nasze wypociny xD.

To tak, kamermoda zainstalowałem w folderze z grą i nie było tego danego pliku, uzupełniłem go to było napisane, że w złym miejscu isntaluje, na nieprawidłowym kliencie i już tego nie ruszałem.

To odpychanie by buczek nie działa, ze względu takiego, że w folderze pack nie ma żadnych plików PC do podmiany i po odpaleniu zwyczajnie to nie działa.

Nie ma pliku index w folderze pack.

Mam system W7.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Podsumowywując nasze wypociny xD.

To tak, kamermoda zainstalowałem w folderze z grą i nie było tego danego pliku, uzupełniłem go to było napisane, że w złym miejscu isntaluje, na nieprawidłowym kliencie i już tego nie ruszałem.

To odpychanie by buczek nie działa, ze względu takiego, że w folderze pack nie ma żadnych plików PC do podmiany i po odpaleniu zwyczajnie to nie działa.

Nie ma pliku index w folderze pack.

Mam system W7.

Napewno instalujesz w dobrej lokalizacji? :f

Dużo ludzi ma problem, bo instaluje w folderze GF live..

To jest właściwa lokalizacja:

\GameforgeLive\Games\POL_pol\Metin2
Opublikowano

Dobry pobierasz ale kurde mowie ze kmr nie dziala na tym serwerze . mozesz sprobowac dac do innego metka np . (czyt. Inny client)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...