Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Braum - Opłaca się

xazerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam takie pytanie, otóż nie wiem czy grać Braumem. 

Chciałbym mieć po prostu szanse 1 vs 2, bo jak widzę jak jeden gość z naszej drużyny na dosyć dobrych przeciwników potrafi solo 3 zabójstwa zrobić to aż mi się odechciewa grać jak np. ADC nie dam rady czasem nawet 1 vs 1.

Jeżeli nie Braum to co? Widziałem taką postać w moim ostatnim meczu, która pente wbiła, miała jakieś ostrza i kręciła się wokół własnej osi, ale nie pamietam jak się nazywa.

Jak nie Braum to jaka postać?

Opublikowano

Braum hmmm,  to jedno wielkie bezużyteczne gówno, każdy inny support bije go na głowe.

a co do postaci to napewno kata :D

Opublikowano

Postać w 100% przystosowana pod supporta. Według mnie nie ma lepszego obrońcy adc niż braum. W late bardzo przydają się jego umiejętności, może on spowolnić cały enemy team oraz ochraniać swój team przed wszelkiego rodzaju skillshotami. Postać jest teraz o tyle dobra, że dużo ludzi nie zna mechaniki tej postaci, dlatego pośpiesz się z zakupem owego championa. :)

Opublikowano

Nie wiem jaki masz lvl, ale chyba niski patrząc na to że nie wiesz kto to katarina :D

anyway. Braum to bardzo mega op pick na supporta, ale jedyny problem to bany :| Ale Ty nie masz pewnie jeszcze 20 więc się tym nie martw. Ja bym brał. 

Opublikowano

Jakie bany?

Braum Jest często banowany w grach Rankingowych. ;)

Ale jeśli nie masz 30lv'a lub jesteś w Brąz/Silver to mogę go polecić.

- Świetna Passywka

- Tarcza + umiejętność " Stań Za mną"

- Dash

- Bardzo dobrze spółpracuje nie tylko z ADC ale takim Yasuo ( Braum Podrzuca przeciwnika z Ulta)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

W grach rankingowych odbywają się bany 3 postaci w twojej drużynie i 3 w przeciwnej, i nikt nimi przez czas twojej gry nie może wziąć. Najczęstsze bany to : Yasuo, Le Blance, Braum, Leona, Kha'Zix, Vi, Pantheon, Xin, Master Yi. W niższych dywizjach jeszcze jest  Amumu, Blitz. Czyli po polskiemu. Nie można tymi postaciami grać :E

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opłaca sie , braum to jest pro support , daje tarcze,Stuny itp opyla sie go kupić ;).

.

Opublikowano

Opłaca się, to bardzo mocny support. Tarcza, stun, mega tank, slow. Kup go i skilluj :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...