Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilość expa peta

vanssar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktos zapisane albo czy ktos wie ile pet potrzebuje exp na poszczegolne lvl? Chodzi mi glownie do 8

I gdzie wyexpic peta z 1 na 8 lvl najszybciej?

Opublikowano

Desing na doświadczenie, misje i z petem lataj...najlepiej dogadaj sie z kolegą (jak ma drugie konto w wrogim klanie mmo/vru/eic) żeby go ubić na drugim koncie robiąc misje na wrogie statki i tp...odrazu po zakupie peta tak zrobiłem i w ok 5,7minut 5 lvl wbiłem na pecie ^^

Robiac przy okazji 8-10 misji na wrogie statki :PP

w5cNAHm.png

Opublikowano

Powodzenia...na misjach z veteranem leci naprawdę szybko :P

To samo tyczy się galaktycznych wrót :)

w5cNAHm.png

Opublikowano

Mam zete 104/111 wiec na weekend bede skladal z 2 lvl moze do 5 wbije na niej :P

Ok raczej nie podliczylem ze pet dostanie okolo 275 tys expa... na jakis 8 lvl potrzebuje z 3kk kurcze ile roboty a chce kupic ten mechanizm zbieracza 2lvl czy moze katowac ze zbieraczem 1?

Opublikowano

pet dostaje 5% doświadczenia z ubitego aliena lub wroga. Więc zrobisz zete to ci trochę wbije expa 

Wiec powiedzialem ze dostane za zete 275k czyli wbije mu z 4 lvl.

Opublikowano

Ale pet nie dostaje expa za wykonanie misji (przynajmniej u mnie tak jest). Wykonasz jakieś wrota i odrazu lvl szybko skoczy na pecie

Nie opowiadaj bredni... Dostaje i u wszystkich jest tak samo. Ostatnio robiłem misję na zbieranie palladium za 22 mln PD i zapomniałem PETa wyłączyć, więc zgarnął 1,1 mln PD za misję i wskoczył na 9 lvl -.-

Co do wbijania lvla to wziąłem kilka wartościowych w PD nowych misji i uaktywniałem PETa tylko na moment przed zakończeniem misji, żeby nie złopał paliwa i wbiłem mu 8 lvl w 2 dni. Jak masz misje to problemu z tym żadnego nie ma.

Opublikowano

Nie opowiadaj bredni... Dostaje i u wszystkich jest tak samo. Ostatnio robiłem misję na zbieranie palladium za 22 mln PD i zapomniałem PETa wyłączyć, więc zgarnął 1,1 mln PD za misję i wskoczył na 9 lvl -.-

Co do wbijania lvla to wziąłem kilka wartościowych w PD nowych misji i uaktywniałem PETa tylko na moment przed zakończeniem misji, żeby nie złopał paliwa i wbiłem mu 8 lvl w 2 dni. Jak masz misje to problemu z tym żadnego nie ma.

Wlasnie robie misje na dk i mk jakies 150-200k pet dostanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...