Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awans gold 3 xd

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje ,jaki jest twój cel na ten sezon?

Mój diament ( nie wiele brakuje )  ;)

Mialem 11 wygranych pod rząd. Na ten sezon platyna :P

Opublikowano

Ee tam, Zarax. Platyna to wiesz. ;) My niedługo będziemy w platynie, mam nadzieję, to pogramy duo. Może jedna liga wyżej? ;)

Da się radę.

Damy rade :D

Trza się wziąć za rankedy już teraz.

Opublikowano

Taa. Wiem co myślisz bo mam to co tydzień. Jednego dnia mam 10 gier pod rząd winy i sobie myśle "oo jutro dobije [dywizja_liczba]" a tu gówno bo żadnej gry wygrać nie idzie z bobami i spadam. Ciągle tylko awans, spadek, awans i w kółko.

To samo Ciebie czeka bo gold5-plat5 to zło.

Opublikowano

Taa. Wiem co myślisz bo mam to co tydzień. Jednego dnia mam 10 gier pod rząd winy i sobie myśle "oo jutro dobije [dywizja_liczba]" a tu gówno bo żadnej gry wygrać nie idzie z bobami i spadam. Ciągle tylko awans, spadek, awans i w kółko.

To samo Ciebie czeka bo gold5-plat5 to zło.

Akurat z tym się zgadzam sam mam często win streaka do P4 + 50 lp, a później wychodzą afki (często w weekend) i z powrotem do P5 :)

Ee tam, Zarax. Platyna to wiesz. ;) My niedługo będziemy w platynie, mam nadzieję, to pogramy duo. Może jedna liga wyżej? ;)

Da się radę.

Lepiej zostać w Goldzie uwierz mi na słowo.

Opublikowano

Akurat z tym się zgadzam sam mam często win streaka do P4 + 50 lp, a później wychodzą afki (często w weekend) i z powrotem do P5 :)

Lepiej zostać w Goldzie uwierz mi na słowo.

Kilka meczy temu koleś mi wyszedł z meczu, bo mu napisałem 'I tak jesteś słaby :)'.

To jest chore xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...