Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze pliki serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie pliki serwerowe polecacie? Chodzi mi o jak najbardziej podobne do PL'a ale nowocześniejsze niż Terenzo (chyba że były updatowane których nie widziałem) ;) +'sy za pomoc !!!

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem jest stworzenie własnych plików czyli ściągnięcie najnowszych wycieków z metin2.de wyczyszczenie ich z wszystkiego. Jeżeli chodzi o sam plik game najlepiej jest skompilować własny.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Raczej jestem amatorem w tej profesji. Postawienie serwera (po tutorialu xD) i wgranie kilku itemow to dla mnie pestka. Jednak grzebanie w plikach jest dla mnie za trudne.

Chodzi mi o pliki:

-najlepiej 99lv

- najnowsze zbr z PL

- większość systemów (kostiumy,pety, pasy itp.)

- NAJWAŻNIEJSZE - Nic nie ruszana tabela z wartościami skilli i działających na nie bonusów.

A jak wyglądają te pliki 2010 co były podane wyżej. Znalazłem je ale opisu jakoś nie mogę odnaleźć..

@up Mógłbym spróbować... Gdzie znaleźć te pliki? xD

Opublikowano

Pobierasz clienta exalion, pobierasz pliki 2014 globala. De (locale), pobierasz game minimum 34k, baze od terenzo. Robisz z tego "skladaka", rozpakowujesz locale_pl mob i item proto, wrzucasz do db na ftp i odpalasz serwer. Co to bedzie miec w sobie? Item i mob proto aktualne z.globala pl'a tak samo jak mapy po stronie clienta jak i serwera, ewentualnie mozesz spolszczyc questy i wiele innych. Jezeli chcesz miec pasy ds to polecam game 40250.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...