Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] CradosMt2.pl #1 - Czterech Wspaniałych, System Strzał, Przedmioty Wspaniałych

Vincent.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer polecam, super się zapowiada. Rozmawiając z technikiem dowiedziałem się, że nad serwerem pracuje już od kilku miesięcy i wprowadził sporo nowości które nie występują na innych serwerach ;d

Opublikowano

Serwer zapowiada się super albo i jeszcze lepiej.

Widzę, że nie jest to projekt na dwa tygodnie tylko kilka miechów przynajmniej  ;) Na pewno się szybko nie znudzi co dla mnie jest bardzo ważną rzeczą.

Długo czekałem na coś takiego. Czekam na aktualizację nowych rzeczy które będą na serwie bo to pewnie mała część dopiero.

Do zobaczenia  w grze.

Podziwiam Administracje serwera za pomysłowość.

GZ

Czekam na szczegóły i oczywiście na start  ;)

post-968259-0-17871200-1400166386_thumb.jpg

To my zmieniamy świat metina. Chcesz dowiedzieć się więcej ?

Opublikowano

Serwer zapowiada się super albo i jeszcze lepiej.

Widzę, że nie jest to projekt na dwa tygodnie tylko kilka miechów przynajmniej ;) Na pewno się szybko nie znudzi co dla mnie jest bardzo ważną rzeczą.

Długo czekałem na coś takiego. Czekam na aktualizację nowych rzeczy które będą na serwie bo to pewnie mała część dopiero.

Do zobaczenia  w grze.

Podziwiam Administracje serwera za pomysłowość.

GZ

Czekam na szczegóły i oczywiście na start ;)

Cieszymy się że tak przyjąłeś Nasz projekt, niebawem pierwsze filmy z serwera, nowości jest co niemiara i ciężko opisać wszystko w jednym filmie. Dokładnie jak zauważyłeś projekt jest robiony długo i starannie. Dzięki za ciepłe słowa i zapraszam na FanPage oraz Forum.

Opublikowano

Kiedy będzie ten film? Macie już jakąś datę startu oczywiście mniej więcej bo zawsze pod koniec tworzenia serwa jest "A może dodamy jeszcze to" hee.

post-968259-0-17871200-1400166386_thumb.jpg

To my zmieniamy świat metina. Chcesz dowiedzieć się więcej ?

Opublikowano

Kiedy będzie ten film? Macie już jakąś datę startu oczywiście mniej więcej bo zawsze pod koniec tworzenia serwa jest "A może dodamy jeszcze to" hee.

Film będzie jutro na moim kanale o godzinie 15.00

Data startu to koniec Czerwca, sam początek Lipca czyli Wakacje :)

Opublikowano

Ogólnie newsy fajne,i grafika profesjonalna tylko wiadomo konkurencja..

Shiv*mt2 itp ;p

A co ma Shiva do naszego projektu ;)?

Nasz projekt jest zupełnie innym typem serwera niż ich.

Nie patrzymy na innych a robimy to co do nas należy.

Opublikowano

Co bedzie tak samo jak z exalion tu tu tutu i potem end znudzi ci sie? Nie polecam

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Co bedzie tak samo jak z exalion tu tu tutu i potem end znudzi ci sie? Nie polecam

Człowiek nabiera się tylko raz w życiu.

Opublikowano

Człowiek nabiera się tylko raz w życiu.

Przed tobą jeszcze kilka ładnych lat życia, poczekamy, zobaczymy ^^

Serwer fajnie się zapowiada+uruchamiacie go na początku wakacji. Czuje 1k+ na starcie ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Przed tobą jeszcze kilka ładnych lat życia, poczekamy, zobaczymy ^^

Serwer fajnie się zapowiada+uruchamiacie go na początku wakacji. Czuje 1k+ na starcie ;)

Owszem, ale mam nauczkę na resztę życia, start jak mówiłeś, a jest to 1/20 z nowości i systemów, które mamy na serwerze. 

Opublikowano

Czyżby hard kolejny ? Czy może medium ? Poczekam zobaczę co z tego będzie, powodzenia.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Czyżby hard kolejny ? Czy może medium ? Poczekam zobaczę co z tego będzie, powodzenia

Serwer jest typu hard, jednak będzie on się diametralnie różnił od pozostałych. Przede wszystkim dużą wagą są dla nas misje, które stanowią najrozleglejszą gałąź na naszym serwerze. Zliczając je wszystkie możemy dojść nawet do ilości 200 (110 misji pobocznych + ok. 80-90 misji fabularnych). Każdy aspekt został wykonany przez nas od 0, nie znajdziesz na tym serwerze rutyny. Wszystko po to, aby zaprzestać monotonii ciągłego expienia i powtarzających się misji przechodzących z serwera na serwer. Zapraszamy, ponieważ naprawdę warto poczekać do Lipca i przekonać się samemu, co mamy do zaoferowania. Reklama już niedługo zacznie być odczuwalna, a to dopiero początek.

Pozdrawiam, Vincent.

Opublikowano

Serwer jest typu hard, jednak będzie on się diametralnie różnił od pozostałych. Przede wszystkim dużą wagą są dla nas misje, które stanowią najrozleglejszą gałąź na naszym serwerze. Zliczając je wszystkie możemy dojść nawet do ilości 200 (110 misji pobocznych + ok. 80-90 misji fabularnych). Każdy aspekt został wykonany przez nas od 0, nie znajdziesz na tym serwerze rutyny. Wszystko po to, aby zaprzestać monotonii ciągłego expienia i powtarzających się misji przechodzących z serwera na serwer. Zapraszamy, ponieważ naprawdę warto poczekać do Lipca i przekonać się samemu, co mamy do zaoferowania. Reklama już niedługo zacznie być odczuwalna, a to dopiero początek.

Pozdrawiam, Vincent.

Oby było jak mówisz bo widzę podeszliście do serwera od innej strony nie tej co wszyscy. Co mam na myśli ?

No dokładnie, że ciągłe obleganie V2/Bo itd i expeinie tam jest nudne  wiadomo nie trzeba sie pozbywać tych elementów całkiem ale można to zminimalizować . :)

Pozdrawiam.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Serwer tworzony przez amatorów z poradników na MPC

NIE POLECAM padnie tak szybko jak poprzednie ich tanie serwery na tanich hostingach z dużą ilością bugow :D

38062575824272778262.png

www.mpcforum.pl/topic/1213885-dissremover-vs-nou-tube/#entry10374942
[DISS] Nou Tube vs Remover
Opublikowano

NIE POLECAM padnie tak szybko jak poprzednie ich tanie serwery na tanich hostingach z dużą ilością bugow :D

Wyczuwam ból czterech liter jakiejś konkurencji... polecam udać się do lekarza i poprosić o jakąś maść gdyż może być to zaraźliwe ;)

Nie wiem czy amator zrobiłby to co znajduje się na serwerze. Mówisz tani hosting... gówno wiesz na ten temat, a co do bugów to raczej nie będą się zdarzać.

Opublikowano

Strzelam, że jesteś najlepszym technikiem w Polsce i dzięki temu po 4 screenach z gry rozpoznałeś, że serwer jest robiony z poradników na MPC.

Jakie nasze poprzednie serwery ? Jakie bugi ?

Z tym hostingiem to już w ogóle, skąd Ty możesz wiedzieć cokolwiek o naszym hostingu ?

Opublikowano

Zapowiada się super serwer, a skoro Zakr*a nie wypaliła to zaoszczędziłem i mam hajs na inny serwer :D #START #Z #POMPĄ

Czekam na kolejne filmiki i SS. Może by tak filmik z dropem z metinów?

tenor.gif

Opublikowano

Fajny serwer się zapowiada, godny polecenia. Czekam cierpliwie na oficjalną prezentację.

b6tusk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...