Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Intro

tenderenda07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Już na starcie chce napisać ze nie jestem pewien czy temat zamieszczam w dobrym dziale jeśli to to proszę o przeniesienie do poprawnego :) A chodzi mi o to czy mógł by ktoś wykonać dla mnie intro ( Jestem w tym kompletnie zielony ) maksymalnie 15 sekundowe do metina 2 ( bez nazwy żadnego serwera ponieważ narazie będę używał go ( intra ) do wszystkich serii ) jak cos mój nick to xPieczor żeby można było napisać xPieczor przedstawia albo takie cos ;D i fajnie by było gdyby ktoś zamieścił w nim jakiś model sury ( chyba wiecie o co chodzi, jeśli nie to chodzi mi o takiego sure stojącego Bez tła xD ) jak ktoś by mógł to zrobić to oczywiście może zamieścić na tym intrze ( mała czcionką ;) ) cos w stylu ,,by 'swoj nick' ''. Z góry dziękuję, jak będą jakieś błędy to przepraszam pisze wszytko na telefonie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...