Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Donatan & Cleo - Slavica

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Promocja czego ? że mamy takie kur*y, czy że mamy mierną muzykę ?

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Opublikowano

Nie, że mamy takich hejterów pod każdym ich filmem, którym nigdy nic nie pasuje, ale wypowiadają się jak krytycy...

Opublikowano

Nie, że mamy takich hejterów pod każdym ich filmem, którym nigdy nic nie pasuje, ale wypowiadają się jak krytycy...

Ale no bądźmy realistami co w tym utworze jest DOBRE? Są ludzie się tym jarają chyba tylko przez teledyski ...

Nie mówicie że tekst bo to jest BEKA 

Ok. Bit jest średni ;)

Opublikowano

Co do tego osobiście muzyka jest w miarę fajna, ale teledysk mi się nie podoba. Zamiast stworzyć coś fajnego to tylko widzę dziewczyny, które tyłkami machają. ;)

Nie ważne co rozum mówi, ważne co serce czuje. ♥

&

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem !

Opublikowano

Co do tego osobiście muzyka jest w miarę fajna, ale teledysk mi się nie podoba. Zamiast stworzyć coś fajnego to tylko widzę dziewczyny, które tyłkami machają. ;)

Ja tam nic szczególnego w tym nie widzę. Za granicą mają tylko bekę z naszych teledysków. Muzyke przykrywamy dziewczynami ..

Opublikowano

Ja tam nic szczególnego w tym nie widzę. Za granicą mają tylko bekę z naszych teledysków. Muzyke przykrywamy dziewczynami ..

bo za granicami tak się nie robi... nie pierdol, muzyka popularna opiera się na tym także tego

Opublikowano

bo za granicami tak się nie robi... nie pierdol, muzyka popularna opiera się na tym także teg

i to ma być fajne jak ktoś cycki pokazuje ? 

Opublikowano

Zajeżdża Ameryką ,ale wpada w ucho.

A co do cycków i tyłków są spoko  B)  Nie ogarniam ludzi którzy się tym burzą.

Porównując ten teledysk do teledysków które robi się na świecie to ten jest bardzo grzeczny ;)

Moim zdaniem jak dziewczyna ma co pokazać  to jak chce niech pokazuje.Gorsze jest dla mnie jak pokazują te które nie mają co pokazać 

Opublikowano

Takie... Dziwne, nie podoba mi się. Szczerze, spodziewalem sie czegos fajnego, a tu jest jakos dziwnie :/

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Beznadziejne. Jak zarobić więcej hajsu? Dodaj trapowy bit, angielski tekst(Angielskie = lepsze) iiiiii żeby było więcej wyświetleń to dupy w teledysku(hehe bez podtekstu). 

Obiektywnie - piosenka beznadziejna. Oryginalna wersja już lepsza niż "trapowa"

ps. Czy my dążymy do tego żeby postrzegali Polki jako twerkujące kobiety z wielkimi dupami? Jakbym mieszkał w jakimś innym kraju to bym w ogóle po takim teledysku to pomyślał że w Polsce to tylko prostytutki są xDD

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Za przeproszeniem, ale proszę odpierdolić się od polskiej muzyki i nie porównywać jej do niektórych zagranicznych "hitów", które mają ciulowy aranż i jeszcze gorszy tekst, najczęściej o niczym. I co ? I taki produkt się sprzedaje, bo tam przyzwyczaili się do słuchania gówien. Niestety ta moda przywędrowała do polski i teraz każda "pop-gwiazdeczka" jest sławna, bo wydała coś, najczęściej nie po polsku, czego nie da się słuchać i czym można się podetrzeć. Donatan podkreśla polską kulturę i przedstawia polskie dziewczęta. To, że kręcą dupą, jest lepsze niż oglądanie niektórych zagranicznych teledysków z lizaniem młotka, rozbieraniem się w sklepie czy tarzaniem się po plaży. Przynajmniej są ładne i można popatrzeć... Tekst to tunning "My Słowianie", a chyba co niektórzy zapomnieli, że było to nagrane w formie humorystycznej...

@UP, Po Angielsku, bo jest skierowana do publiczności europejskiej...i to o czym mówiłem. Ciekaw jestem jak ty postrzegasz np. amerykański czy kanadyjski naród ? Po 1 piosence biebera czy miley ?

Opublikowano

^Bo ta piosenka jest o czymś XDD

"Shake what your mama gave, ya!" ~ Jest o czymś.

EDIT// 

Humorystycznie

1$ na iTunes xD
https://itunes.apple.com/pl/album/slavica-single/id878595680

Amerykański naród jest ok, jak najbardziej. Nie mam nic do nich. Słucham sobie wypocin amerykańskich twórców, którzy nie robią 3 wersji 1 piosenki żeby więcej hajsu zbić.
Kanada, nie znam dużo piosenek z tego kraju, więc się nie wypowiem ;)

sAGxRQg.jpg

Opublikowano

Za przeproszeniem, ale proszę odpierdolić się od polskiej muzyki i nie porównywać jej do niektórych zagranicznych "hitów", które mają ciulowy aranż i jeszcze gorszy tekst, najczęściej o niczym. I co ? I taki produkt się sprzedaje, bo tam przyzwyczaili się do słuchania gówien. Niestety ta moda przywędrowała do polski i teraz każda "pop-gwiazdeczka" jest sławna, bo wydała coś, najczęściej nie po polsku, czego nie da się słuchać i czym można się podetrzeć. Donatan podkreśla polską kulturę i przedstawia polskie dziewczęta. To, że kręcą dupą, jest lepsze niż oglądanie niektórych zagranicznych teledysków z lizaniem młotka, rozbieraniem się w sklepie czy tarzaniem się po plaży. Przynajmniej są ładne i można popatrzeć... Tekst to tunning "My Słowianie", a chyba co niektórzy zapomnieli, że było to nagrane w formie humorystycznej...

Co nie zmienia faktu że tekst tragedią chociaż nie mówię  że za granicą wszystkie kawałki są lepsze bo zdarzają się gorsze duże parodię ( zwłaszcza w Popie ) ... Trzeba posłuchać trochę dobrego RAPU aby wiedzieć jaki powinien być. Chociaż to coś jest daleko od RAPU to się uważa za kawałek w tej dziedzinie ^^

Bit Donatana - Średnio ... nic nadzwyczajnego w Polsce mamy producentów którzy potrafią zrobić lepszą składankę.

Tyle w temacie ! Pozdro ;)

Opublikowano

Musze jednak przyznac, ze piosenka tp dno ale po jednym przeslchaniu bit wrył mi sie w glowe. Hony hy hony hy hony... Dlaczego ;((

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Swoją droga jakbym miał wspierać Polską muzykę, to bym predzej kupił nową płytę Tedego, bo słychać że on chociaż coś rapuje, nie jak to coś. 

sAGxRQg.jpg

Opublikowano

No tak te grube babsko w teledysku pod koniec ;_; Co do tych dziewczyn to są fajne ale bez przesady. Przecież z tą Luxuria Astaroth co była w "Nie lubimy robić" to jest się czym chwalić. Zwykła szmata, którą dobił jeszcze Wojewódzki :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Donatan to już nie rap, a szkoda, bo odwalił kawał dobrych bitów na płycie Kasty, a teraz? Pff..

k***a donatan jest producentem muzyki! nie koniecznie musi robić bity rapowe... sodrumatic też niby jest ściśle związany ze środowiskiem hh, a robił i robi bity dla grajków popowych to samo matheo

z resztą donatan to nie raper także o czym ty chcesz dyskutować, a kawałek c*****y

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...