Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crashe gry.

asd1111.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko. Pobrałem parę modów z różnych stron i zainstalowałem je oczywiście przez GTA Parking (tylko pojazdy). Nagle uruchamiam GTA SAMP - crash z błędem. Gdy zaś próbuję uruchomić Singleplayer, wyskakuje "Program gta.exe przestał działać". W Parkingu prawidłowo odinstalowałem a następnie usunąłem mody, lecz nie pomogło. Usunąłem GTA, zainstalowałem od nowa i dalej jest to samo.

Opublikowano

Typowa pomoc na MPC - przeinstaluj na inny dysk, uruchom w zgodności z XP/jako administrator, reinstall a jak nie ma pomysłu to "format".

Wszystkiego już próbowałem.

Opublikowano

Gra oryginalna, wgrywałem patch'a najświeższego, lecz to nic nie dawało i zostałem przy tym taki miałem.

Pliku tego nie usuwałem.

Opublikowano

Spróbuj usunąć WSZYSTKIE pliki z gry. Być może coś z nimi po zainstalowaniu modów zrobiło się nie tak. 

Przeczytałeś pierwszego posta? Usuwałem wszystkie foldery GTA i Rockstar, usunąłem wszystkie pozostałości, chyba że coś przegapiłem.

Opublikowano

Pożyczałem grę kumplowi w tamtym tygodniu, działa mu.

Mody odinstalowałem od razu gdy pojawił się problem.

Gdzie w rejestrach są pliki GTA?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...