Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drophack

MrPanAndrzej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... Ostatni grając 3vs3 napotkałem silne lagi w momencie niebezpiecznym dla mojego przeciwnika. Wtedy kiedy padał lub był gankowany. Nie wierze w żadnego drophacki, myślę, że był to zupełny przypadek z tymi nagłymi lagami w niektórych momentach. Jednak zainteresowała mnie jedna rzecz na chacie. Czy to jest normalne, że wyskakuje taka informacja i co ona oznacza? Chodzi mi konkretnie o ostatni podejrzany komunikat. Przyznam szczerze, że sam już zacząłem wariować i pytać się przeciwników czy ktoś tam ma DropHacka. Zuważyłem kolesia z "PL" więc napisałem po polsku. Proszę, zwróćcie uwagę na ostatni komunikat. Może to ktoś logicznie wytłumaczyć? Chodzi konkretnie o

: "Gracz BurnLordPL wznowił grę!"

kkkk.png

Czy w ogóle jest możliwe zobaczyć taki komunikat u przeciwnika?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Hmm... Ostatni grając 3vs3 napotkałem silne lagi w momencie niebezpiecznym dla mojego przeciwnika. Wtedy kiedy padał lub był gankowany. Nie wierze w żadnego drophacki, myślę, że był to zupełny przypadek z tymi nagłymi lagami w niektórych momentach. Jednak zainteresowała mnie jedna rzecz na chacie. Czy to jest normalne, że wyskakuje taka informacja i co ona oznacza? Chodzi mi konkretnie o ostatni podejrzany komunikat. Przyznam szczerze, że sam już zacząłem wariować i pytać się przeciwników czy ktoś tam ma DropHacka. Zuważyłem kolesia z "PL" więc napisałem po polsku. Proszę, zwróćcie uwagę na ostatni komunikat. Może to ktoś logicznie wytłumaczyć? Chodzi konkretnie o

: "Gracz BurnLordPL wznowił grę!"

kkkk.png

Czy w ogóle jest możliwe zobaczyć taki komunikat u przeciwnika?

Jest to mozliwe na Customie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@up Z tym, że to nie był costum tylko normalna gra 3 vs 3. Oczywiście mogę dać swojego lolkinga jeszcze z tą grą.

Diss_Stream.png

Opublikowano

To w sumie staję się być dziwne bo wczoraj jak grałem ranka i miałem w teamie gościa, który grał cassio i jechał na bolu ( Przyznał się normalnie w lobby, że idzie mid only cassio na bolu ) i potem pisał na /all do enemy też, że ma bola i latał za każdym jak głupi tą postacią, dopóki nie ubił nooba nie przestawał gonić xDDD No ale mniejsza oto, najdziwniejsze było to, że jak zaczeliśmy robić głupie rzeczy, throw za throwem, zaczelismy przegrywać, potem teamfight ace dla nich, smok i wszystko inne. Po prostu z wygranej zaczeliśmy przegrywać i byśmy to przegrali ale nagle napisała ta cassio na /all ,,I tak nie wygracie" Jak powiedział tak zrobił ( LOL ) zaraz po tym jak to napisał wywaliło attempthing to reconnect i potem się gra usunęła jak by jej w ogóle nie było. Więc idk 

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...