Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drophack

MrPanAndrzej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, wybrałem sobie Zedzika, robie firstblooda na cieniasie  a tu jeb lag, resetuje clienta a tu bum nie ma gry jakbym jej w ogóle nie zaczął.

Szkoda takich ludzi aczkolwiek fajna sprawa ze strony przegrywającego

Opublikowano

Tak, wybrałem sobie Zedzika, robie firstblooda na cieniasie  a tu jeb lag, resetuje clienta a tu bum nie ma gry jakbym jej w ogóle nie zaczął.

Szkoda takich ludzi aczkolwiek fajna sprawa ze strony przegrywającego

Moze testowal ;p

O Drophacku jest teraz glosno po pierwsze przez powiekszenie sie cheaterow-Thanks to Dis&Nitro. Selex zaczal rowniez duzo o nim mowic dlatego cebulaki sie zebraly i teraz calkiem spora grupa moze wyrzucac gry, wystarczy Ip Gry, Kod na Drophack i dobry Vps, ludzie sie o tym dowiedzieli i teraz Boom! Co piata gra wyrzucona.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Pewnie macie jakies problemy z netem, lub kompem i od razu drop hack.

@topic

Widzialem filmiki na youtube o tym. Ale pewnie jest to Fake.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

up że poprostu jakiś noobek wywala wszystkich z gry oprócz niego

Drophack wywala cąłą rozgrywkę wraz z nim samym. Po meczu nie zostaje nawet najmniejszy ślad. Nie wygrywasz wszystkiego - po prostu przegrane gry "są eliminowane".

Poza tym średnio mi się chce wierzyć że np. w co 2 grze ma ktoś drophacka (obstawiam serwery riotu, chociaż mogę się mylić) - nie jest on tak popularny jak bol (który jest po części darmowy).

League of Legends

Opublikowano

Na forum mamy takiego jednego :P Pozdrawiam cie serdecznie jezeli to czytasz.

Nie widuje sie czesto drophacka ja nigdy sie z nim nie spotkalem (jeszcze).

Ale ci ktorzy to uzywaja juz dawno w Dia1 siedza.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

TY SE W ŁEB STRZEL GIMBUSIARSKA SPIERDOLINO BO ROZDAJESZ NA TYM SWOIM "FP" SYF Z HF ZA LAJKI.

Co ci do tego co rozdaje , zazdrosny czy jak ?

Sam używasz cheatów więc jaki jest sens w obrażaniu innych cheaterów ?

@topic

Ciekawa sprawa , ale szansa że się dowiecie o takim czymś jest praktycznie nie możliwa a RIOT i tak wam powie że nie ma nic takiego ^^

Opublikowano

dobra spoko  ludzie. Ale spinacie dupska o cheaty a o czym w końcu jest to forum ? O dupie marynie czy o cheatach ? No właśnie..  

Ja miałem raz taką akcje że wywaliło wsyzstkich z gry i nie dało się odnowić. nie wiedziałem co jest to zacząłem nową ;d

Pasjonat
Opublikowano

No w sumie nie wiem czemu teraz jest o tym głośno skoro DropHack istnieje od 2012r. :)

.

Opublikowano

Ludzie zaczęli, bardziej się tym interesowac i proszę ;c 

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

drop hack jest bardzo częstym zjawiskiem na wysokich ligach. będąc w diamond 1 w ostatnim czasie spotykam się z drop hackiem zdecydowanie w zbyt dużej ilości gier. niby fajne dla drużyny która przegrywa, ale dla mnie jest to kurestwo, a kurestwa nie tępie. ani bole ani drophacki nie będą przeze mnie tolerowane

Opublikowano

Ja jeszcze z takim czymś się nie spotkałem...pewnie w platynie na tym czasami ktoś gra ale nie w silver. 

Opublikowano

dobra spoko ludzie. Ale spinacie dupska o cheaty a o czym w końcu jest to forum ? O dupie marynie czy o cheatach ? No właśnie..

Ja miałem raz taką akcje że wywaliło wsyzstkich z gry i nie dało się odnowić. nie wiedziałem co jest to zacząłem nową ;d

Jak nie dalo sie odnowic to jak zaczeles nowa gre? :O

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

up. Normalnie ? Nie było w ogóle gry do odnowienia "ponów próbę" czy coś takiego jest napisane, więc wziąłem włączyłem drugą ;d W match history nic nie było.

Opublikowano

okej tak powaznie to dajcie mnie to 

to nie jest dla bezmozgow.

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

Mówi się w pizdu i jeszcze więcej, drophack skurwesyn na wyższych ligach wyjebuje do lobby i nie ujmuje nic..... wkurwia niemołosiernie, wielu graczy już z furii rozjebało swoje pecety rzucając za okno, a jeszcze więcej dostało nimi przechodząc przypadkiem. Zjawisko to zjebane istnieje dłuugo, ale wkurwia jak jesteś 0,1111111111111111111 sekundy od rozdupczenia nexusa wroga i jeb lag wyjebuje i jakby tej gry nie było..... 40 minut na mecz z życia poszło w pizdu.

Dużo o tym pierdolą ludzie bo coraz więcej skurwesynów zaczyna tego jebactwa używać, wypierdalają na dobrą sprawę co 2 mecz.

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...