Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z PEX 

[16:53:19] [Server thread/INFO]: [PermissionsEx] Enabling PermissionsEx v1.21.4
[16:53:19] [Server thread/INFO]: [PermissionsEx] Initializing file backend
[16:53:19] [Server thread/INFO]: [PermissionsEx] Permissions file successfully reloaded
[16:53:19] [Server thread/ERROR]: [PermissionsEx] ============================================================================================
[16:53:19] [Server thread/ERROR]: [PermissionsEx] As of version 1.21, PEX requires a version of Bukkit with UUID support to function (>1.7.5). Please download a non-UUID version of PermissionsEx to continue.
[16:53:19] [Server thread/ERROR]: [PermissionsEx] Beginning reversion of potential invalid UUID conversion
[16:53:19] [Server thread/ERROR]: [PermissionsEx] Reversion complete, disabling. Permissions will not work until downgrade is complete
[16:53:19] [Server thread/ERROR]: [PermissionsEx] ============================================================================================
[16:53:19] [Server thread/INFO]: [PermissionsEx] Disabling PermissionsEx v1.21.4
Pobierałem już pełno pex i żaden nie działa :c

ZWV6YlN.jpg?1

Opublikowano

Musisz pobrać tak zwaną non-UUID wersję pexa lub zmienić silnik.

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano
http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/permissionsex/forum/66241-please-download-a-non-uuid-version/

Tutaj napisali że trzeba zaktualizować wersję bukkita do 1.7.5.

#Edit.

Przepraszam. Ty używasz wersji silnka non-uuid i jego pluginy też muszą być non-uuid. Także spróbuj zainstalować inny silnik.

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...