Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej

Dziobak_2

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chciałbyś, aby turniej się odbył?

• Tak
      2
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dłuższy czas temu napisałem propozycje turnieju cod4, więc w związku z tym, na prośbę moderacji owego działu tworzę ankietę, czy Wy - gracze macie ochoty na takie wydarzenie. Głosy proszę oddawać poważnie, liczy się każde zdanie.

Link do propozycji:

http://www.mpcforum.pl/topic/1041488-propozycja-turniej-17/

1394047278-U990178.png

Opublikowano

tak, bo jak to ma być na noże (z tego co wyczytałem w postach) to 1 miejsce mam zapewnione (gram w klanie na noże od 3 lat xD), pm też może być

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

tak, bo jak to ma być na noże (z tego co wyczytałem w postach) to 1 miejsce mam zapewnione (gram w klanie na noże od 3 lat xD), pm też może być

Hehe, zobaczymy. Widzę, że nie ma dużego zainteresowania... 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Musisz wszystko dokładnie opisać: co, jak i gdzie. Bez tego zapomnij o turnieju. 

Co tu opisywać? 1.7, promod obojętnie jaki, oczywiście MR12. Zależy jaka ilość osób, obecnie jest bardzo mała... Chyba tylko kosy 1v1 to najlepsze rozwiązanie.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Co tu opisywać? 1.7, promod obojętnie jaki, oczywiście MR12. Zależy jaka ilość osób, obecnie jest bardzo mała... Chyba tylko kosy 1v1 to najlepsze rozwiązanie.

Rozumie, ale trzeba wziąć pod uwagę wszystkie ważne kwestie takie jak:

- ilość osób w jednej drużynie

- przewidywane nagrody

- czas rozpoczęcie oraz czas zakończenia turnieju

- w jakich dniach miałby się odbyć

ITD. 

Plan jest dobry, ale obawiam się, że nie mamy tylu użytkowników, aby coś takiego powstało :).

PS. Mógłbym dorzuć oryginalny klucz do cod'a 4.

Opublikowano

Rozumie, ale trzeba wziąć pod uwagę wszystkie ważne kwestie takie jak:

- ilość osób w jednej drużynie

- przewidywane nagrody

- czas rozpoczęcie oraz czas zakończenia turnieju

- w jakich dniach miałby się odbyć

ITD. 

Plan jest dobry, ale obawiam się, że nie mamy tylu użytkowników, aby coś takiego powstało :).

PS. Mógłbym dorzuć oryginalny klucz do cod'a 4.

Aby nie spamić za wiele w tym temacie, skontaktuje się z Tobą na GG.

@Edit

• Zależy od ilości osób. 10+/- - kosy, każdym z każdym, 15 - 2vs2, 20 - 3vs3

• Zależy od Was - GM. Proponuje dla pierwszego miejsca do wyboru - Blue/Gold/klucz, drugie Champion, trzecie -15%

• Zależy od ilości osób oraz czasu innych

1394047278-U990178.png

Opublikowano

tak btw. jak na kosy to bez promoda, bo promod ma wyłączone longi, są tylko slashe

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Ja także nie mam nic przeciwko.

Ja tu jestem tylko kidmodem.

@Radioś :3 i @ReallSkill

Mają większą władzę więc ich pytaj.  Ja nie mam nic przeciwko.

Ja także, lecz nie o to w tym chodzi. Najwyższy czas napisać zlecenie do MGT po kilka napisów, ustalić małe nagrody oraz zacząć zapisy. Wtedy zobaczymy czy coś z tego będzie. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Niech się wpiszą chętni na turniej (tu czy w nowym temacie) i pomyślimy co dalej. Na razie widzę to słabo ;).

Według mnie lepiej stworzyć nowy, którego autorem najlepiej będziesz Ty (większe szanse na większą ilość osóB)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

swoją drogą jak to ma być event, to coś nietypowego, może te kosy na shipment i ffa? ewentualnie killhouse

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

swoją drogą jak to ma być event, to coś nietypowego, może te kosy na shipment i ffa? ewentualnie killhouse

Proponowałbym shipa, przy stałych 125 na respie zmniejszają mi się FPS - nie, nie jest to jedyny powód. Na shipie gra jest bardziej dynamiczna, tu nie wystarczy tylko skill

@ReallSkill

@Dziobagg

@ Radioś :3

1394047278-U990178.png

Opublikowano

do takiej zabawy wystarczy 10 osób - nie za dużo, nie za mało, sam mam 250 na shipmencie, a 125 to najlepsza ilość fpsów bo wtedy wchodzą najczęściej slashe, czyli te szybkie noże, tak więc dla ciebie to lepiej

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...