Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Co się zmieniło ?

Adrian Jachna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie.

Mam kilka pytań odnośnie Gry.

Wróciłem po pewnym czasie do WarRocka i moje pytania są takie:

Warto dalej grać w tą gre waszym zdaniem ?

Hakerów jest mniej czy dalej przybywa ich?

Gra stacza sie na psy czy idze w ulepszenia ?

Jak możecie wyraźcie swoje zdania na ten temat :D

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

Powiem Tobie tyle że teraz nie grałem w warrocka ok. rok wchodze na stare konto(ok. 5 dni temu) a tam full broni (i to dobrych) . Zobacz ten temat:http://www.mpcforum.pl/topic/1204736-pytanie-dziwna-sprawa/ tam są napisane wszystkie bronie jakie dostałem za darmo :) Oczywiście + px-y różne. Co do hakerów , nie spotkałem się ze zbyt wieloma hakerami ale nie wiem jak inni. Jeśli chodzi o gre też się pozmieniało, przybywają nowe bronie(łatwo jest je nawet zdobyć jeśli ktoś ma chęci) można podczas tworzenia rooma np: wybrać klasy jakie mogą grać a jakie nie np: tylko sniper itp. Takie są moje doznania przy powrocie do gry :)

Opublikowano

1. Moim zdaniem tak :) Oderwanie sie od tej gry jest dla mnie niemozliwe.

2. Zdecydowanie jest mniej. Ludzie biora hacki tylko i wylacznie z jednej strony, ktora jest reklamowana na lobby wr'a. U niemocw juz rzadko pojawiaja sie normalne hacki. Jak juz to tylko loadery.

3. Moim zdaniem popsuli gre systemem p2s. Przynajmniej nie ma teraz pwrlvli. Na dodatek maja zmienic caly UI, launcher, strone i ddoac wiele fajnych rzeczy jak achievementy.

Coz mam powiedziec :D? W zyciu sie nie oderwe od tej gry, bo ma w sobie to cos.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...