Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Dziwna sprawa

Flinston123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie grałem w warrocka od około roku czasu, teraz włączam gre wchodze na stare konto(4 lvl :P) i patrze a tam itemki:

t-bomb 60dni

scorpy:30dni

scorpy złote:30dni

g36d złote :30dni

spas 12:30dni

tmp9:6 dni

micro uzi:6dni

combat knife:6 dni

claymore automatic:30dni

medic box:30dni

aw50f:30dni

ai_aw złoty:30dni

sr25:30dni

xm8:6dni

famas złoty:30dni

ak47tube:30dni

rpg7:6dni

rpg7złote:30 dni

heavy ammo box:30dni

9k32strela2:30dni 

co?????!!! Za co to wszystko? Event był czy cos ?? Prosze o odpowiedz,. Bardzo sie ciesze z tego ale nic nie zrobiłem a to mam i chce wiedziec za co to mam? Czy ktoś sie włamał na moje konto czy coś? 

A i jeszcze jedno, to wszystko mam od dzisiaj bo odkąd wszedłem itemy dopiero zaczęły wygasać tzw. było 29days 22h itp.

Opublikowano

Nexon robi takie male zachęcenia do powrotu. Jedni dostają tylko bronie typowe za rejestracje, a jedni Gold Package na 30 dni.

Widać dla jeszcze bardziej nieaktywnych użytkowników nexon daje coś więcej. Z drugiej strony to wyjaśnia mi skąd skąd ludzie biorą G36C_D Gold :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

PX'y pewnie z premy? Dostales mp5k red? Ja dostalem ta niby preme ponad miesiac temu razem z gold package. Preme usuneli, ale zostaly PX'y. Pisalem do nich o co z tym chodzi. Napisali, ze to byla ich pomylka i jest to wizualny blad :D Preme usuneli, ale zostaly px'y i bronie.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...