Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MUTrue l eX802 l 50x l No resets l PvP Server

pvpmu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktos bedzie chcial wstapic do gildii to PM Mleczniak najczesciej na pvp subie. Ewentualnie zawsze jak sie na post napisze to ktos moze nakierowac. Jest nas coraz wiecej i wszyscy wbijaja powoli lvl, wiec mamy coraz wieksze mozliwosci.

Opublikowano

Męczyłem admina o res serwa od wczoraj, więc pewnie postanowił to zrobić. Nie zapowiadają tutaj restartów - tak samo było w sobotę. Za 1-2h powinno być on.

Opublikowano

Męczyłem admina o res serwa od wczoraj, więc pewnie postanowił to zrobić. Nie zapowiadają tutaj restartów - tak samo było w sobotę. Za 1-2h powinno być on.

Co znaczy res serwera? Kompletny reset, że zaczynamy od zera zabawę? Tak byłoby fajnie..

Opublikowano

Nie byloby tak fajnie, bo po co zaczynac od nowa skoro 3/4 serwa biega w byle czym. Tym bardziej, ze to long term sie zapowiada. Stoi juz miesiąc, a przejdz sie po mapach i ludzi w dobrych setach i wingach zbyt wielu nie ma. To nie jest serwer z resami, wiec nikt Ci nie ucieknie.  Co chciałbyś zyskać przez zaczynanie od nowa? :)

Miałem po prostu na myśli reboot serwera.

Opublikowano

Nie byloby tak fajnie, bo po co zaczynac od nowa skoro 3/4 serwa biega w byle czym. Tym bardziej, ze to long term sie zapowiada. Stoi juz miesiąc, a przejdz sie po mapach i ludzi w dobrych setach i wingach zbyt wielu nie ma. To nie jest serwer z resami, wiec nikt Ci nie ucieknie.  Co chciałbyś zyskać przez zaczynanie od nowa? :)

Miałem po prostu na myśli reboot serwera.

No przeszedłem się po serwerze i widzę sporo ludzi stoi z acientami w store i też minąłem "kilku" w wymaxowanych setach i broniach. Nie narzekam, bo jak serwer stoi już miesiąc to spoko. Normalna kolej rzeczy. Tak tylko byłem ciekaw o jaki reset chodzi, bo gdyby był res serwa to bym się nie obraził, ale jak nie ma to też nic się nie dzieje. Jak coś to odezwę się w grze, bo też bym chętnie dołączył do jakiejś polskiej gildii.

Opublikowano

Jak juz wchodzicie na forum serwa  to przy okazji przeczytacjei w zakladce guides co gdzie dropi. Bo w gildii to pytanie kilka razy dziennie pada...

Opublikowano

odpala go w tym tygodniu jeszcze ? :D w brazylii jest 15, wiec jakis admin pojawi sie kolo 1-3 w nocy naszego czasu... git... to do jutra ;]

Opublikowano

Skoro sewer przez tyle czasu jest wyłączony może w końcu naprawiają węże, albo inne mniejsze bugi np w DE room. 
Chwila odpoczynku od gry każdemu się przyda :).

Opublikowano

Nie chce wam psuc zabawy chlopaki, ale admin nie naprawi ani snakow ani bc, bo on dostaje pliki od zteam, a oni obiecaly update na 15.06 i do tej pory sie nie doczekalismy. Mysle, ze on moze co najwyzej zrobic jakas sztuczke typu zmniejszyc snakom hp do 1.

Tak w ogole to weze beda teraz dzialac, bo po ponownym odpaleniu serwa zawsze dzialaja :D

Opublikowano

bardzo kijowo z ich strony, że nie ma informacji na temat tego co się dzieje... No ale to przecież MU... 

Grand Opening and a Heavy Fall ;]

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Prosimy o szybki start... Prosimy prawda? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...