Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vershy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brak drag and drop, nie można wysyłać z telefonu...

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Zwieksz ze można przesyłać plikido maks 4mb po mnie wiecej tyle maja Full HD obrazki a co do design strony jest dobrze

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Co tu jest Twojego?

Chevereto 2.5.9

Skrypt jest kupiony, ale chyba po to ludzie robią dobre skrypty żeby je potem sprzedawać a nie trzymać dla siebie?

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

Po co dodajesz tutaj coś co nie jest TWOJE!!!!!!, jeżeli sam nic nie zrobisz niczego się nie nauczysz!.

Moja opinia to.

Nic ciekawego same obrazki gdybyś jeszcze jakoś tą stronę zakodował w CSS to bym ocenił 80% obrazki reszta to css który resetuje obrazki i pewnie layout i grafika też nie twoja. Kurde ziomek chcesz opinii to sam coś zrób bo lepszy nie będziesz kupując skypty a na tym forum jeszcze cię wyśmieją.

Opublikowano

Cześć,myślałem że to będzie autorskie,ale jednak nie. Design strony jest dobry, 8/10
Mam nadzieję że będę z tego korzystał oprócz iv.pl i scr.hu

Opublikowano

Jeżeli znowu kupiłeś skrypt, który jest udostępniany za darmo w internecie to brawo  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Jeżeli znowu kupiłeś skrypt, który jest udostępniany za darmo w internecie to brawo  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

On nie jest za darmo. Jest to płatny skrypt

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Nie podniecajcie się tym layoutem, bo i tak On nic tutaj nie zrobił :)

A przepraszam.. ktoś musiał pobrać nulleda, i wrzucić pliki na serwer.

Dlaczego nulleda? - cała strona stoi na darmowym hostingu. Nie spodziewałbym się zbyt wiele.

Layout gotowy, jak i cała reszta tego gówna.

Byle co tutaj można dodać, i wielki zachwyt, piękne, 10/10, super!

Opublikowano

Nie podniecajcie się tym layoutem, bo i tak On nic tutaj nie zrobił :)

A przepraszam.. ktoś musiał pobrać nulleda, i wrzucić pliki na serwer.

Dlaczego nulleda? - cała strona stoi na darmowym hostingu. Nie spodziewałbym się zbyt wiele.

Layout gotowy, jak i cała reszta tego gówna.

Byle co tutaj można dodać, i wielki zachwyt, piękne, 10/10, super!

To nie jest nulled, tylko idioci ściągają skrypty z internetu, nie wiem może ty się do nich zaliczasz xD

Po to ludzie wystawiają skrypty do kupienia aby można było je do kurde kupić :____:

Nie podoba Ci się? To możesz wypierdzielać, nikt Cie nie zmusza do korzystania z tego. Pozdrawiam  :)

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Owszem, możesz kupić skrypt, ale powinieneś wiedzieć, że w licencji Chevereto jest wyraźnie napisane, że w widocznym miejscu na stronie musi być umieszczona informacja o autorze.

bewitched_ehqsaha.png

Opublikowano

Jest to darmowa wersja, nie liczyłbym na to, że kupiłbyś skrypcik za 70$ na rok, by utworzyć projekt, który pewnie padnie zaraz

Dajta mi nawet bana. Takie ścierwa jak @Vershy. się banuje

Zapraszam do lektury, gdzie wypowiada się ów człowiek: 

http://forum.sruu.pl/t-fotowrzuta-hosting-zdjec?page=4

http://forum.sruu.pl/t-fotowrzuta-hosting-zdjec?page=4

+ rzekomy "przerobiony" skrypt. Mówię tutaj o poprzedniej wersji, ale można zobaczyć jaki jest on kłamliwy ;)

Osobiście uważam, że ten użytkownik jest nic nie warty i jeszcze jeden taki temat i powinien iśc do odstrzału 4 EVER.

Zlecił mi przerobienie skryptu. Chciałem zabrac od niego grosze za to (20 złotych). I teraz twierdzi ze jak zapłaci to go "wych*jam" a na aukcje allegro itp nie chce się zgodzic, do tego te awantury w tematach. Niech sie chłopak zdecyduje zanim cos napisze lub zleci .

53a4498fed5cd.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ten projekt nie jest twojej własności

Nawet wyglądu nie zmieniłeś 

DESIGN JAK I SKRYPT ukradziony  :)

Jest to Chevereto 2.5.9

SS 

494861403955939868568.png

JEDYNIE ZMIENIŁEŚ LOGO :)

Opublikowano

Ten projekt nie jest twojej własności

Nawet wyglądu nie zmieniłeś 

DESIGN JAK I SKRYPT ukradziony  :)

Jest to Chevereto 2.5.9

SS 

494861403955939868568.png

JEDYNIE ZMIENIŁEŚ LOGO :)

Nie jest kradziony, jest kupiony,  naucz się czytać bo nawet z podstawówki nie wyszedłeś skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem :)

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

To powiedz mi tylko jedno,ale tak na chłopski rozum..

Na co udostępniasz nie swój design,nie swój skrypt nawet nic nie zmieniłeś tylko logo,lecz cóż to za sztuka?

A co do tej nauki czytania,wiesz co ?,przeginasz..

według mnie jest to kradzież że udostepniasz stronę z nie swoim designem , skryptem a na stronce obrazkomani nie ma autora wpisanego .. :)

Opublikowano

To powiedz mi tylko jedno,ale tak na chłopski rozum..

Na co udostępniasz nie swój design,nie swój skrypt nawet nic nie zmieniłeś tylko logo,lecz cóż to za sztuka?

A co do tej nauki czytania,wiesz co ?,przeginasz..

według mnie jest to kradzież że udostepniasz stronę z nie swoim designem , skryptem a na stronce obrazkomani nie ma autora wpisanego .. :)

Nie jest to kradzież, ponieważ skrypt był do kupienia dawno temu, ja go kupiłem i teraz zrobiłem z tego serwis. 

Nad designem pracuje cały czas :3

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

To widzę że opłaca ci się kupywać skrypty i nic nie zyskiwać ;)?

A dlaczego nie? I tak nie mam co robić z pieniędzmi, a obrazkomania akurat mi się powodzi, mam duży sukces na innym forum :)

like_me_on_facebook.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...