Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z the sims 3 zwierzaki

bedebocic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem. Grałem w podstawową wersję The Sims 3 i wszystko było ok do czasu zainstalowania dodatku Zwierzaki.

Przez pierwsze dwa dni gra działała dobrze. Po dwóch wcześniej wspomnianych dniach, w zwierzakach zaczął występować problem.

Gra działa do momentu załadowania rodziny, czasami 10 minut po, wyskakuje błąd "Program Sims 3 przestał działać."

Nie wiem czym to jest spowodowane, próbowałem z kilkoma crackami i żadnego rezultatu.

Jeśli macie jakieś pomysły i porady to prosiłbym żebyście się nimi ze mną podzielili. Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeśli to oficjalna wersja, pobierz najnowsza aktualizację do gry. Jeśli to nie pomoże, bug pojawiający się po załadowaniu urodziny jest nie do usunięcia. Musisz rozpocząć grę od nowa, ewentualnie zgłosić problem EA, ale tutaj na odpowiedź czekałbyś dobre kilka dni. Ewentualnie możesz jeszcze próbować zrobić kopie zapasową save'a i zainstalować grę od nowa, po czym wkleić plik do folderu w Dokumentach.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Gra niestety nie jest oryginalna więc do EA nie ma co pisać. Reinstall już był robiony kilkakrotnie i niestety nie pomógł. Spróbuję zainstalować mody FPS limitter i 3booter i zobaczymy czy to coś pomoże. Dzięki za odpowiedź i za fatygę.

Opublikowano

Bugi w grze, przynajmniej w TS3 nie mają nic wspólnego z praca komputera, wiec na nic Ci się to zda. Spróbuj stworzyć nowa rodzinę i sprawdź, czy bug dalej się pojawia. To może być po prostu wina uszkodzonego save'a. A przy reinstalacji usuwales manualnie wszystkie pliki gry? :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Przy nowej rodzinie też się tak robi i manualnie usuwałem wszystkie foldery, Save'y i inne paści. Cały czas jest to samo. Co do bootera i fps loaderra, są to mody do gry i czytałem, że potrafią one pomóc w tym problemie, więc zobaczymy co z tego będzie.

Opublikowano

Nie korzystałam nigdy z tego typu oprogramowania, może dlatego, że wszystkie ewentualne modyfikacje tworzę sama. Jeśli u mnie pojawia się taki problem, prawdopodobnie jest związany z jednym z użytych dodatków nieoficjalnych niekompatybilnych z wersją gry lub wymagających oficjalnego dodatku, którego nie posiadam, o. Usuwałeś pliki zarówno z /C jak i partycji docelowej? Ważne jest, żeby nie został żaden, ale to absolutnie żaden najmniejszy nawet pliczek :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

No to faktycznie pozostaje Ci tylko kombinowanie z modyfikacjami o których wspomniałeś. Podziel się wynikiem, ok?

Qui est le prochain?

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...