Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program The Sims 3 przestał działać

mrfilmik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam ORYGINALNE simy i ORYGINALNE dodatki

Zgodności robiłemm, reinstal robiłem , rejestr czyściłem.

Na pewno to nie wina pc bo wcześniej mi dobrze działaly ale przez awarie kompa trzeba było dysk wyczyścić .

Mam nadzieje że ktoś pomoże.

logo2.png

Opublikowano

Hmm czy aby na pewno nie wina PC ? Ja miałam ten sam błąd i wyskakiwał mi średnio co 10 min,że nie mogłam ugrać nic..Kupiłam nową,lepszą kartę graficzną i działa mi bez problemu żadnego.

Kiedyś na poczatku jak mialam tylko The Sims3 i jakies 3 dodatki to dzialalo mi tez okej na starej karcie graficznej ale potem jak zainstakliowalam wszytskie to właśnie mialam jak ty. Może twój procesor nie wytrzymuje tego badz karta grficzna nie jest stabilna ? 

Opublikowano

Wyskakuje ten błąd przy odpalaniu gry czy po jakimś tam czasie grania?

graphic.png

Opublikowano

Wyskakuje ten błąd przy odpalaniu gry czy po jakimś tam czasie grania?

Przy tym jak już stworze rodzinę i kupuje dom potem przechodzi kamera na sima i momentalnie Program The Sims 3 przestał działać .

Hmm czy aby na pewno nie wina PC ? Ja miałam ten sam błąd i wyskakiwał mi średnio co 10 min,że nie mogłam ugrać nic..Kupiłam nową,lepszą kartę graficzną i działa mi bez problemu żadnego.

Kiedyś na poczatku jak mialam tylko The Sims3 i jakies 3 dodatki to dzialalo mi tez okej na starej karcie graficznej ale potem jak zainstakliowalam wszytskie to właśnie mialam jak ty. Może twój procesor nie wytrzymuje tego badz karta grficzna nie jest stabilna ? 

Chyba napisałem że już miałem wcześniej zainstalowane i bez problemu wszystko działało .

logo2.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Troszkę odkopuję temat, ale dzisiaj miałam ten sam problem, może moja odpowiedź pomoże komuś, niekoniecznie autorowi tematu (widziałam podobne pytania na innych forach). W moim przypadku spatchowanie gry pomogło. Ja akurat instalowałam ręcznie patch 1.67.2. Po instalacji wszystko śmiga, jak należy.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...