Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym wystawić na sprzedąż moje konto 78 lvl Wojownik Body na s18 (Phobos) za yangi. Konto posiada skille:

Aura M7

Wir M5

Szarza M5

Berserk M6

Trzystronne 9

Staty Wit i Str max , zr. 37.Posiada podstawowe eq takie jak boga smoków +4 , zelazny +6 z Bonem , ebonity +4 , branze z Hp , Butki i naszyjnik z HP 500. Jest krwisty kamien , ktory pozwala wejsc na atlantyde i fryz z IS oraz 26 Pieścieni Expa ! (te po 1h) , sporo potow . Niewiem gdzie to zamieścić , więc zamieściłem tutaj, jakby co to mnie upomnijcie i wskażcie droge a nie banujcie , usuwajcie temat.Oczywiście jest militar i skille u niego dobrze rozwinięte. (Ciecie na 9 , reszta 1) , jezyk Jino na 8 i Shinso na 8. Postać w Chunio.Poli na 3 , przywolanie 100% !. Tak czy inaczej:

CW: 5kk

KT: 20kk

CenaMin.: 12-15kk

Jak wygląda wymiana?

Zaznaczam ze nie pokazuje konta , bo , tu na tym forum jest bug na natychmiastowa zmiane maila , więc sami wiecie ;p.

Czyli tak , ja daje ID , ty 25% ceny , ja nazwe maila , ty 25% kolejne , ja haslo do konta a ty 25% , ja haslo do maila , ty 25% .Nie daje wejsc pierw na e-mail bo tutaj tez znane sa bugi na wlamanie sie na konto. Pozdrawiam.

Kontakt: 3991034 (GG)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...