Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki skład zrobić i formacja do tego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zaczynam grać na nowo i nie wiem jaki skład robić. Coś mi polecicie? Oraz jaką formację do tego. Ew. jakiś piłkarz/e do składu. ?

Opublikowano

Chodzi Ci o formacje 4-1-2-1-2? To ją troszeczkę opiszę: Zaczynamy od obrony. Obrona w tej formacji jest dość dobra, jeżeli ktoś z 5 obrońców (Dlaczego? zaraz się dowiesz) najlepiej ŚO. ma wysoką pracowitość w obronie lub normalną i słabą w ataku. Ta formacja zawiera 5 obrońców. Dlaczego? Otóż LO - SO - SPD - SO - PO. Dlaczego zaliczam ŚPD do obrony? Ponieważ jest on na tyle w ustawieniu cofnięty że przy zakupie zawodnika z pracowitośćią głównie obronną mamy więcej obrońców :-) Co do ataku, tutaj nie opłaca się mieć np. CR7 na LP bo nie pokarze pełnego potencjału jaki ma w swoich statystykach. Wg. mnie dobrze jest mieć tutaj osobę która potrafi za... z piłką (Pace 88 + - najlepiej) tak samo jest z PP. 2 napastników i ŚPO .. Bajka! Jeżeli masz szybkiego + silnego zawodnika to każdy mecz twój ^^ Dodatkowo dobrego zawodnika na ŚPO i każdy mecz twój!

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...