Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ty też popełniłeś błąd pisząc błędu :///

znowu, plz, przegrać 3v2, bo pasza nie sprawdził dropu lmao, serio, czas na zmiany, skoro przegrywa się eko na inferno w ct, w finale polaksy by gówno ugrali z envy. 

Leszczy? bo pokonali gówna, ziomek...

O tym pisze pajacu. Ciekawe czy Ty dzieciaczku sprawdzasz wszystkie miejscówki. Nie wiem czy przegrałeś twoich rodziców $ czy co, ale skończ.

Jeśli taki dobry jesteś to może dojdź do jakieś drużyna, albo lepiej  zostań trenerem to stworzysz najlepszą druzyne.

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKokoszka.

"gówna" hahaha co do pashy to żeczywiście nie gra na swoim najwyższym poziomie ale na pewno wyższym niż MICHU. Płaczesz i wyzywasz jakbyś przegrał jakieś $.

PS. Szkoda tych zmarnowanych rund na Inferno gdyby nie one to mielibyśmy finał.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Przypominam, że "temat ten służy do ogólnej dyskusji na temat obstawiania meczy", a nie waszych osobistych poglądów na temat drużyn.

Tworzy się wtedy flamewar a tego chcemy uniknąć.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

ty też popełniłeś błąd pisząc błędu :///

znowu, plz, przegrać 3v2, bo pasza nie sprawdził dropu lmao, serio, czas na zmiany, skoro przegrywa się eko na inferno w ct, w finale polaksy by gówno ugrali z envy. 

Leszczy? bo pokonali gówna, ziomek...

gówna z polski poniżają fnatic, a potem dziwić się, że nasz kraj ma taką opinie, te gówna mogą myć okna w Anglii.

powinni wyjebać pashę już i wstawić micha, chłopak ma talent, a marnował się z jakimiś krakenami :/

Coś czuje, że wszystko przejebałeś i teraz płacz :c

Co do turnieju to u mnie +150$, szkoda tylko że Vp nie weszło :/ 

Opublikowano

Coś czuje, że wszystko przejebałeś i teraz płacz :c

Co do turnieju to u mnie +150$, szkoda tylko że Vp nie weszło :/ 

nic nie przejebałem, ale pickem z fnatic mi wszedł :v

dziś pojedynek simple vs hunden.

­

Opublikowano

ta teraz się śmiejecie, a na throw jest bardzo duża szansa, nagroda tego turnieju to 2k$, a jakby podłożyli to więcej zarobią na skinach na londżu czy też innych stronach przy tych oddsach, po za tym mogą za seks podłożyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

podsumowując
albo będzie 'wyrównany mecz' (throw)
albo NR zmiażdży ich totalnie 

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...