Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ination siadło Wybierzcie dwa mecze do których chcecie dokładną analizę c;

Co niby siadło jak jest 1:1 w mapach? Penta vs HR i Titan vs 3DMAX if u can. :)

Opublikowano

Co niby siadło jak jest 1:1 w mapach? Penta vs HR i Titan vs 3DMAX if u can. :)

Ination vs neXtP

P.S Ludzie, pasują wam na dziś darmowe analizy Penta vs HR i Titan vs 3DMax czy coś innego?

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Oczywiście, że VP.

To LAN więc nie ma opcji by to przegrali.

Gdyby to było online to Volgare może miało by jakieś niewielkie szanse biorąc pod uwagę, że naszych bardzo często ddosują.

Teoretycznie wszystko jest możliwe, bo to BO1, ale i tak nie widzę zbytnio Volgare wygrywające to.

Przy aktualnych % najlepiej postawić High na VP lub Low na Volgare.

Opublikowano

Analizy na dziś (Narazie tylko Penta vs HR bo kazdy ma inne zdanie co do meczów, http://strawpoll.me/3518807 macie link do głosowania na 2 mecz ;)

Analiza Penta vs HR
BO: 1
Procenty wg. CsGoLounge: Penta 38-62 HR 
Procenty wg. mnie: Penta 49-51 HR
Analiza: 

BO1, pamięta ktoś akcje na MLG z underdogami? Najlepsze teamy przegrywaly z slabszymi, więc BO1 jest nie przewidywalne, proszę o nie hejtowanie mnie, jeśli drużyna którą wybiorę przegra :)

Penta:

Penta BYŁA kiedyś bardzo dobrym zespołem, pokazali klasę podczas DreamHacka 2014 Winter, lecz od tamtego czasu idzie im coraz gorzej, ostatnie mecze nie dają im zbyt dużej przewagi: Przegrana 2-0 z VP, przegrana właśnie z HR 1-2, przegrana 0-2 z Deponeret, przegrana 5-16 z ESC, przegrana 12-16 z Flipside.

HellRaisers:

HellRaisers mają ciekawą historię meczy, przegrana z Deoponeret 1-2, wygrana z Penta 2-1. Lecz pamiętajcie to jest BO1, a Penta wygrała 1 mapę w poprzednim meczu HR vs Penta. HellRaisers jest bardzo dobrym zespołem, z zawodnikami o bardzo wysokim poziomie umiejętności indywidualnych, jeśli zagrają w tym meczu zespołowo, mają duże szanse na wygraną.

Podsumowanie:

HellRaisers jest w lepszej formie niż Penta, lecz wsyzstkie ich mecze są w formacie BO3, ten mecz jest BO1 więc to wiąże się z wysokim ryzykiem. Polecam Skip/ICB na HellRaisers.

Opublikowano

NA WSTĘPIE PRZEPRASZAM ŻE OSTATNIA ANALIZA BYŁA TYLKO PRZETŁUMACZONA Z ANGIELSKIEGO NA POLSKI, NIE MIAŁEM JAKOŚ NATCHNIENIA JAKBY ANALIZOWAĆ OWY MECZ, TA ANALIZA JEST JUŻ NAPISANA SAMODZIELNIE PRZEZE MNIE.

Analiza Titan vs 3DMax
Procenty wg. CsGoLounge: Titan 74-26 3DMax
Procenty wg. mnie: Titan 60-40 3DMax
Analiza:

BO1, pamięta ktoś akcje na MLG z underdogami? Najlepsze teamy przegrywały z słabszymi, więc BO1 jest nie przewidywalne, proszę o nie hejtowanie mnie, jeśli drużyna którą wybiorę przegra :) (Taka notka będzie dodawana do KAŻDEGO meczu BO1)

Titan:

Titan jest bardzo silną drużyną, (Zawodnicy)która posiada bardzo dobrego snajpera Kennego "KennyS" Schrub, posiadają również apEX'a który w ostatnim meczu zakończył mapę de_inferno z 41 fragami! (Mecze) Poprzednie mecze "Tytanów" zakończyły się takimi wynikami: przegrana 2-1 z dAT, wygrana 2-1 z x6tence, wygrana 2-0 z NaVi, wygrana 16-2 z FlipSid3 oraz wygrana 2-0 z Virtus.Pro. Myślę, że Titan jest w lepszej formie niż 3DMAX.

3DMax:

3DMAX jest drużyną ze średniej półki, (zawodnicy) allu może carry'ować grę, lecz sam nie da rady. (Mecze) Ostatnie mecze prezentują się tak: Niesamowita wygrana z Epsilon 2-0, przegrana z k1ck 10-16, przegrana z NP! 13-16, wygrana z myKPV.de 2-0 oraz przegrana z LDLC 2-0. 3DMAX jest według mnie w gorszej formie niż Titan, lecz w ostatnim meczu z Epsilon, pokazali klasę.

Podsumowanie:

Zalecam Low/Med na Titan, bądźmy dobrej myśli ;)

Reszta meczy: (ClutchCon oraz pełne analizy wszystkich meczy na PW)

e5uixn.jpg

2ry0dr.jpg

Opublikowano

NA WSTĘPIE PRZEPRASZAM ŻE OSTATNIA ANALIZA BYŁA TYLKO PRZETŁUMACZONA Z ANGIELSKIEGO NA POLSKI, NIE MIAŁEM JAKOŚ NATCHNIENIA JAKBY ANALIZOWAĆ OWY MECZ, TA ANALIZA JEST JUŻ NAPISANA SAMODZIELNIE PRZEZE MNIE.

Analiza Titan vs 3DMax

Procenty wg. CsGoLounge: Titan 74-26 3DMax

Procenty wg. mnie: Titan 60-40 3DMax

Analiza:

BO1, pamięta ktoś akcje na MLG z underdogami? Najlepsze teamy przegrywały z słabszymi, więc BO1 jest nie przewidywalne, proszę o nie hejtowanie mnie, jeśli drużyna którą wybiorę przegra :) (Taka notka będzie dodawana do KAŻDEGO meczu BO1)

Titan:

Titan jest bardzo silną drużyną, (Zawodnicy)która posiada bardzo dobrego snajpera Kennego "KennyS" Schrub, posiadają również apEX'a który w ostatnim meczu zakończył mapę de_inferno z 41 fragami! (Mecze) Poprzednie mecze "Tytanów" zakończyły się takimi wynikami: przegrana 2-1 z dAT, wygrana 2-1 z x6tence, wygrana 2-0 z NaVi, wygrana 16-2 z FlipSid3 oraz wygrana 2-0 z Virtus.Pro. Myślę, że Titan jest w lepszej formie niż 3DMAX.

3DMax:

3DMAX jest drużyną ze średniej półki, (zawodnicy) allu może carry'ować grę, lecz sam nie da rady. (Mecze) Ostatnie mecze prezentują się tak: Niesamowita wygrana z Epsilon 2-0, przegrana z k1ck 10-16, przegrana z NP! 13-16, wygrana z myKPV.de 2-0 oraz przegrana z LDLC 2-0. 3DMAX jest według mnie w gorszej formie niż Titan, lecz w ostatnim meczu z Epsilon, pokazali klasę.

Podsumowanie:

Zalecam Low/Med na Titan, bądźmy dobrej myśli ;)

Reszta meczy: (ClutchCon oraz pełne analizy wszystkich meczy na PW)

e5uixn.jpg

2ry0dr.jpg

Ja bym wrzucil jakieś ICB na mouz i 3dmax 

Opublikowano

Dziś jeszcze można stawiać na NIP Izak przewiduje wygraną xD.

PS. VP ładnie dziś grają 2 mecz też powinni wygrać.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...