Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I weź tu się odrabiaj takimi kwotami:

2cdvR0P.png

Wolałbym postawić 240x2 na jakieś mecze i wygrać to w 2-3 dni niż niż teraz po 2 dolary maks wygrywać :(

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Easy peasy lemon skłizi. 9 meczy postawionych 9 wygranych, chyba musze obstawiac wyscigi konne.

Beard mów skąd masz wtyki! Navi vs Tytan? Ja bym stawiał na tytan ze względu na słabą ostatnią gre Navisów.

a11176.jpg

Legenda
Opublikowano

Titan powinno wygrać z NaVi, ponieważ wschodni sąsiedzi przegrali nie tylko z mouz a także z unu.Ain. Natomiast KennyS i ekipa mają rewelacyjną serię zwycięstw i raczej przejadą jak walec po ukraińskiej machinie.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Wiecie może kiedy będzie jakiś następny turniej LAN? :)

W przyszły weekend będzie chyba jakiś LAN w USA. I wiem że jutro VP jadą na jakiegoś Lana ale gdzie to nie wiem

Opublikowano

@destos dzięki za odpowiedz.

Titan czy na'vi ?

Niby procenty wskazują na Titan ostatnie mecze w ich wykonaniu bardzo dobre.
Ale ja osobiście dam low na NaVi może guardian i edward się odpalą i to ugrają. Będzie to pewnie bardzo ciekawy mecz :)

Opublikowano

Słaba forma guardiana edward też gra jakby nie mógł. Nie sądzę żeby wygrali z titanami którzy są w bardzo dobrej formie. Daje high beta niech się dzieję co ma się dziać. Za dużo straciłem trzeba odrabiać.

Opublikowano

overpass to mapa virtusów

@Edit

Ja ten mecz pomijam bo ESC gra w miare dobrze, a virtusi mają ddosy i na dodatek ich forma jest z mecz na mecz inna. 

Opublikowano

15-9 titan jedna gra i gg.

Z chęcia bym postawił 240$ na nich ale nie miałem ... Trzeba będzie mieć tyle ;x

Żebym tyle na nich postawił wyszedłbym na 0 i byłbym happy a tak to dupa zimna.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Tak jak sądziłem, niestety jestem bankrutem i obstawiłem tylko śmietki :D
Pasza pewnie sprzeda mecz, więc kłade na ESC :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...