Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie LG vs Tempo? i c9 vs mouz?

LG vs. Tempo 50/50

C9 vs. Mouz raczej wygra C9

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na kogo dzisiaj betujemy pany?

Mecze : 

Kinguin vs Penta.

Virtus Pro vs NAVI

LG vs Tstorm

Cloud9 vs Mouz

CLG vs Liquid

Myślę o meczu Kinguin v Penta bo jak on mi nie wpadnie to #gg bo nie bd. miał czym obstawiać [  GLOCK : BRASS ]

;/

­

55aR3G.png

Opublikowano

Na kogo dzisiaj betujemy pany?

Mecze : 

Kinguin vs Penta.

Virtus Pro vs NAVI

LG vs Tstorm

Cloud9 vs Mouz

CLG vs Liquid

Myślę o meczu Kinguin v Penta bo jak on mi nie wpadnie to #gg bo nie bd. miał czym obstawiać [  GLOCK : BRASS ]

;/

­

CLG vs Liquid - low liquid

reszta później, przed meczami :D

od wczorajszego 4/4 mecze weszły, co było skutkiem +50% śmieci w eq  xD

txdQaCH.png

więcej itemków na icb B)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Kinguin Penta

Kinguin na papierze jest lepszą drużyną, ale, ale ale

- penta w ostatnim czasie gra bardzo dobrze, ostatnio wygrali z kinguinem 2-0

- kinguin stracił swojego "IGL", trenera który dostał VACa. Polegało to na tym, że on nimi kierował, podczas gdy cała drużyna mogła się skupić na aimach :) Ich aktualnym IGL jest dennis, bardzo dobry zawodnik jednak jakby nie mówić taka nagła zmiana IGL może wpłynąć na ich grę.

- mecz jest rozgrywany w formacie bo1 więc wszystko może się stać

Stąd rozsądnym betem wydaje się mały low na pentę

vp navi

Drugi dzień lana, vp w pojedynkach z navi statystycznie wypada lepiej, a vp ma w zwyczaju wychodzenie z grupy na 1 miejscu. % super i tutaj także polecam mały low na VP

LG tstorm

Lg od odejścia naf-fly'a gra padakę, a tstorm od czasu zmian gra wręcz przeciwnie, wygrywając m.in. na liquid. Można by się trochę rozpisać, ale generalnie tstorm powinien tu wyjść zwycięsko.

Low-mid na tstorm

C9 - mouz

Obie drużyny dobrze zaczęły dobrze turniej jednak moim zdaniem c9 z clg wyglądało niepewnie. C9 ma przewagę, jednak % moim zdaniem są przekręcone i prawdziwe oddsy powinny wyglądać 60-40 dla C9. Mouz ostatnio bardzo dobrze prezentuje się na lanach, mają potencjał i IMO becik na nich gdy mają mniejszy % jest zawsze opłacalny. Mecz bardzo ryzykowny dlatego proponuję mały low/icb na mouz.

CLG Liquid

O ile w lidze NA moim zdaniem liquid ma nad CLG przewagę, to ta drużyna jest cieniem siebie na dużych lanach, w przeciwieństwie do CLG które potrafi miło zaskoczyć :) CLG zaczęło lana dobrym meczem na c9 i polecam low beta na nich :)

Opublikowano

Siemka, mam tylko jednego skina o wartości 28euro i zastanawiam się czy mogę go śmiało dać na VP vs NaVi bo procent ciekawy.

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Siemka, mam tylko jednego skina o wartości 28euro i zastanawiam się czy mogę go śmiało dać na VP vs NaVi bo procent ciekawy.

nie
Opublikowano

vp może to ugrać, zobaczymy jak to będzie :D

vp może ugrać każdy mecz, przegrać niestety też, więcej niż low bym nie stawiał
Opublikowano

co sądzicie? xD

578541437819980216092.jpeg

Tutaj lepiej stawiać na underdoga, procenty i tak są złe na navi przy takim ryzyku. Wiadome - są w formie, ale to, że VP przegrało z Kinguin mecz o niczym nie świadczy, w tym przypadku - oba teamy na podobnym poziomie.

­

Legenda
Opublikowano

Czy tylko ja mam tak często, że nie mogę obstawić skinów, bo to kolejka pełna czy inne gówienko?

Nie tylko ty. Możesz spamować, wyłączając powiadomienia lub kupić bota za 2$.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

vp wygra, % korzystniejsze by stawiać na nich, tak naprawdę to powiedziałbym, że 50/50, szczególnie po zmianach w VP.

Opublikowano

vp wygra, % korzystniejsze by stawiać na nich, tak naprawdę to powiedziałbym, że 50/50, szczególnie po zmianach w VP.

Jakich zmianach?

Opublikowano

LG vs TStorm? Niby LG wszystkie poprzednie mecze wygrało, ale ostatni był 2 miesiące temu. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...