Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontakt z załozycielem tego forum

adi19820

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem zmuszony utworzyć ten temat ponieważ od admina/moderatora o nicku kacki oraz Blezur mnie o to zmuszają konkretnie więc tak dostałem warna za jakiś denny post w którym napisałem ze polecam inny pl ponieważ tamten jest zbugowany... oto posty od adminów:

adi19820

Witam, za co dostałem przed chwila warna od cb z to ze napisałem ze polecam inny pl do banów chyba jesteś śmieszny jeżeli tych punktów nie chcesz usunąć proszę o kontakt do pełnej administracji tego forum lub założyciela w postaci ts, gg, skype

Ostrzeżenie dane przez Kacki do Off-topic w [Problem] FigAdmin POMOC SZYBKO!
LINK: http://www.mpcforum..../#entry10318148

Kacki

Autor prosił o pomoc, nie rady.

Blezur

proszę o kontakt do pełnej administracji tego forum lub założyciela w postaci ts, gg, skype

To ty chcesz odwołać się od ostrzeżenia, czy my, że żądasz ts, gg, skype?

adi19820

wiec pomogłem za oferowałem mu mój cenny czas oraz pomoc a za to dostaje warna chyba sobie ze mnie żartujesz za pomoc którą może wykorzystac ponieważ ten pl ma takie bugi ze głowa mała

adi19820

ja ale jeżeli tacy "idioci" z was że chyba nie rozumiecie nic oraz właściciel forum bierze na adminów/moderatorów dzieci wiec to juz nie moja sprawa, wiec proszę o kontakt do założyciela.

Blezur

Ja tutaj też oddaję swój cenny czas.

Autor miał problem, a nie szukał innego pluginu.

Kacki

Nie mam zamiaru kontynuować ten dyskusji. Warn słuszny.

adi19820

w takim razie proszę o kontakt z założycielem

Oraz warn po napisaniu tego co wyżej w tamtym temacie:

Rozmowa z Blezur:

adi19820

chyba sobie jaja robisz:P proszę o kontakt do administracji w przeciwnym razie sam sobie poszukam i po pytał ludzi na forum chyba ze jest takim miłym moderatorem/adminem ze sam mi dasz i bd po kłopocie i nie pokaże ss z tego co teraz zrobiłeś

adi19820

haha miałbym ci groźić groźby są karalne więc na razie tylko ładnie proszę o kontakt

adi19820

czy ty umiesz wgl czytać?
pisałem że chciałbym rozmawiać z założycielem a nie z jakim moderatorem który jest najwidoczniej gorzej niż dziecko...