Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Budżetowy, mobilny laptop

K4P1K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem posiadaczem komputera stacjonarnego o dość wysokich parametrach. Chciałbym kupić sobie jakiś tani i w miarę maleńki laptop czy tam notebook. Ważne, aby był mobilny i tani. Co sądzicie o produktach Samsunga (mam na myśli modele N130 i N102). Jak znacie, to podrzućcie coś podobnego. Ważne, żeby był mały, bo nie potrzebowałbym do niego nowej torby, tylko zmieściłbym go do plecaka.

Pozdrawiam.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Proponuję lekkiego i solidnego 

Asus X200MA-N2815

, myślę że będziesz zadowolony - idealny do plecaka i podstawowych czynności ;)

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...