Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RevolutionOfNos - pomoc w obsłudze

Reviston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :)

Poszukuję kogoś kto wie jak się dokładnie obsługiwać hack'iem do NosTale ''RevolutionOfNos Version : 0.1.1.2'' .
Posiada on exp bot'a, to akurat działa i umiem się tym posługiwać, lecz nie w tym rzecz, bardziej interesuje mnie zakładka ''Hacks'', w której są do wyboru różne wspomniane wcześniej hack'i.
SuperZoomHack, tym potrafię się obsługiwać, tak samo w przypadku RangeHack (speed), lecz co do reszty to nie wiem czy ja nie potrafię się nimi obsłużyć, czy po prostu nie działają. Jeśli ktoś wie co i jak będę wdzięczny. :D

post-960047-0-80292500-1399982671.png

Opublikowano

Nodelay - brak "tańca" przy wykonywaniu czynności typu zakładanie SP.

Basarhack - zapewne działa tak jak medal noshandlarza

Multiclient - multiclient

Packetlogger - packet logger

Chatsender - pewnie spam na czacie

Petbaghack - ekwipunek zwierzaka

Minigamehack - hack na mini gry.

Invisible Patch to nie wiem, ale jest możliwość, że chodzi o wykrywanie sinów na mapie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nodelay - brak "tańca" przy wykonywaniu czynności typu zakładanie SP.

Basarhack - zapewne działa tak jak medal noshandlarza

Multiclient - multiclient

Packetlogger - packet logger

Chatsender - pewnie spam na czacie

Petbaghack - ekwipunek zwierzaka

Minigamehack - hack na mini gry.

Invisible Patch to nie wiem, ale jest możliwość, że chodzi o wykrywanie sinów na mapie.

Z tym bazarem właśnie kombinowałem na wszelkie sposoby, lecz bez skutku.

Może ktoś się znajdzie, kto wie jak dokładnie to obsłużyć. 

Ale dziękuję za opisanie poszczególnych kategorii hack'ów, co prawda mogłem to zrobić samodzielnie przy pomocy google tłumacz, tak wiem. :3

Więc jak wspominałem, albo nie wszystkie działają, albo trzeba uruchomić w jakiś szczególny sposób. :)

Opublikowano

Do basarhacka musisz użyć np. receptury różnych mikstur lub czegoś innego co da się otworzyć w zakładce "Główny"

Co do Invisible Patch pokazuje on niewidzialnych, ale jest lekko zbugowany i raz działa, raz nie.

Działa!! 

Dziękuję! :)

Jeszcze może ktoś się znajdzie, ktoś kto wie na czym polega, bądź jak działa Chatsender i Petbag i by było supcio. :33 

Opublikowano

Chat sender obsługuje niektóre pakiety, ale lepiej nie używać co do PetBagHack weź Kilffa czy innego peta i po prostu otwórz plecak :D

Okay, działa wszystko ładnie, dziękuje serdecznie za pomoc! :33

Opublikowano

Da ktos linka do tego Rona ?

Proszę, link do RON'a ze starą jak i nową wersją + opis wszystkich funkcji, myślę, że pomogłem. :))

Otóż nie pomogłem bo szanowny administratro edytował wpis, nie ogarniam zasad, ale okay, na pw Ci wyślę więc nawet lepiej. pffff. xDDDDD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

link

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...