Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zed - gówniana postać?

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zed nie jest gówniany ,ale musisz się nauczyć grać tzw 3 cieniami - cień z ulta cień z W i   Zedem ( '' 3 cień '' ). Co oznacza ,że możesz zadać 3 razy większy dmg co jest pokazane w playsach faker'a.

Według mnie strasznie trudny do ogarnięcia ,przeciętny grasz do nawet Diamentu  nie umie się '' 3 '' cieniami posługiwać.

gdyby to byl 3x wiekszy dmg to kazdy by padal na samo r q aa

Opublikowano

Zed jest bardzo OP jeśli się nim umie grać. Moje staty Zedem na rankedach to 12/5 win/lose.

Opublikowano

Ja się ciebie nie pytam czy chcemy porozmawiać gimbusie.

agresywny jesteś, boją się ciebie koledzy w podstawówce pewnie

To w takim razie dlaczego nikt nie kupi riven i nie wykeruje sobie łatwo gry? Pierdolnij baranka o parapet.

Dlatego, że do każdego champa trzeba mieć trochę mózgu.

p.s. dobry tekst 2/10 kwejk.pl

Szkoda, że jesteś goldem i dalej nie pójdziesz bo masz 1238213821381381 skinów i nie potrafisz grać, zgnij w goldzie albo najlepiej spadnij to brązu.

ojeju to tutaj twuj bulek dupki biedaku ^^ idź zarób to będziesz miał. taki poradnik dla polaczków

@topic

Riven tym się różni od Zeda, że jest po prostu łatwiejsza i w porównaniu do Zeda nie ma mechaniki. Tam to samo combo i kill na linii leci.

@UP Talon jest fajny ale jak ktoś lubi pograć bez many albo po prostu woli mechanikę cieni to mu się bardziej podoba :)

Opublikowano

Hahahahahahhah dawno się tak nie uśmiałem :D
No tak zapomniałem Master jest OP ale co za frajda grać taką prostą postacią ? Zed u mnie jest na pierwszym miejscu bo zajebiście lubie grać "strategicznie" przewidywać ruch przeciwnika, zaraz po Zedzie jest Syndra ;)

Opublikowano

agresywny jesteś, boją się ciebie koledzy w podstawówce pewnie

Dlatego, że do każdego champa trzeba mieć trochę mózgu.

p.s. dobry tekst 2/10 kwejk.pl

ojeju to tutaj twuj bulek dupki biedaku ^^ idź zarób to będziesz miał. taki poradnik dla polaczków

@topic

Riven tym się różni od Zeda, że jest po prostu łatwiejsza i w porównaniu do Zeda nie ma mechaniki. Tam to samo combo i kill na linii leci.

@UP Talon jest fajny ale jak ktoś lubi pograć bez many albo po prostu woli mechanikę cieni to mu się bardziej podoba :)

Dla twojej wiadomości mam 20 lat. Bulu dupky nie mam, zarabiać nie muszę bo mam wykurwiście zarabiających rodziców, praktycznie to mi się przelewa wręcz, a przykład skinów tak podałem od tak, nie robi to z ciebie bogacza, ja ci mogę wstawić zdjęcia moich samochodów, a nie jakieś skiny :O

btw. co do rivenki, mówisz że riven jest łatwiejszą od zeda, nie ma mechaniki a jaką zed ma? R W Q E i kill na linii nie zawsze leci, a na riven na 6 prawie 90%.

Opublikowano

Dla twojej wiadomości mam 20 lat. Bulu dupky nie mam, zarabiać nie muszę bo mam wykurwiście zarabiających rodziców, praktycznie to mi się przelewa wręcz, a przykład skinów tak podałem od tak, nie robi to z ciebie bogacza, ja ci mogę wstawić zdjęcia moich samochodów, a nie jakieś skiny :O

btw. co do rivenki, mówisz że riven jest łatwiejszą od zeda, nie ma mechaniki a jaką zed ma? R W Q E i kill na linii nie zawsze leci, a na riven na 6 prawie 90%.

co tu sie dzieje :D :D kopalnia beki xD

opowiesz nam jak to jest być tak zajebiście bogatym? szkoda ,że nie umysłowo swoją drogą.. xD

dsa

Opublikowano

co tu sie dzieje :D :D kopalnia beki xD

opowiesz nam jak to jest być tak zajebiście bogatym? szkoda ,że nie umysłowo swoją drogą.. xD

ja ci moge powiedzie cjak to jest byc bogatym spie do 15 odpalam finally rich i nakuriwam w lige na paid skryptach potem rucham se dziwke (przykładowo moze to byc twoja mama bez obrazy) myją mi lambo jakies pizdy pokroju twojego, dalej ide na silke potem jakis melanz i dalej w lige.

IQpyWN8.png

Opublikowano

ja ci moge powiedzie cjak to jest byc bogatym spie do 15 odpalam finally rich i nakuriwam w lige na paid skryptach potem rucham se dziwke (przykładowo moze to byc twoja mama bez obrazy) myją mi lambo jakies pizdy pokroju twojego, dalej ide na silke potem jakis melanz i dalej w lige.

jebie dzieciakiem na 100 km

<>

Opublikowano

zed jest dosyc slaba postac NA TĄ METE, gdyz w tf nic nie zrobi (moze ultowac adc, lecz sup da exh i nic nie zrobi), mozna poprostu uciec od jego ulta, jest zbyt zalezny od ulta

jedynie do czego sie nadaje to do spilt pushu, gdzy malo jest postaci które go zatrzymaja 

ogolnie jest wyparty przez heal'a/exh wiec granie nim nie ma wiekszego sensu, chyba ze ogarniasz im i umiesz snowballowac gry

Specjalista
Opublikowano

Zed to według mnie najlepszy czampion w grze druga jest Vayne ;3 Zed wymaga doświadczenia, nie od razu zaczniesz napitalać penty, kilkadziesiąt gier jest potrzebne aby go opanować i grać jakieś plejsy, no chyba że jesteś kolesiem typu Q aa = kill Zed wymaga "Perfekcji" :) 

Co do TF daje rade bez problemu przezyc chyba ze focus :)

Opublikowano

trudnosc zeda dla mnie to jego plus, lubie postacie z mechanika a nie bezmozgie postacie

milej nauki

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...