Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań odnośnie PL

TheThunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam parę pytań chce wrocic do mt2.pl tylko nie wiem na którym serwie grać .

Mam postać wojke 75 lvl z full EQ na serwerze samos , jednak chciałbym kupić szamanke około 90 lvl na serwerze etolin bo tam grają moi znajomi .

1. Ile kosztowało by eq które pozwalało by mi normalnie expić ( yang)

2. Czy to prawda ze nie oplaca się grac bo mają zamknąć serwery na początku 2015

3. Jakie mam możliwości dropu expa szamanem na 85-90 lvlu

xD

Pasjonat
Opublikowano

Na pytanie pierwsze Ci nie odpowiem ponieważ nie znam się na cenach na tym serwerze, lecz serwerów RACZEJ nie zamkną. Ciągną z tego kupe kasy, a gdyby mieli zamknąć to by z pewnością nie otwierali nowego serwera.

Szamanem z w miare dobrym EQ dasz sobie radę spokojnie w av2 oraz metinach w red lesie ;)

Opublikowano

Ponoć nie mają zamykać, bo inna firma wykupuje polską wersję metina (tak słyszałem ;x).

Ja za to większej głupoty nie słyszałem... po 1 wersja metina jest tylko 1, po drugie nikt nie odsprzeda praw do tej gry bo to za duży zarobek, po 3 gdzie usłyszałeś takie głupoty? 

1. Musisz to sprawdzić sam bo ceny się wahają.

2. GŁUPOTA ! 

3. Exp na gienkach drop metki 90+ do tego od czasu do czasu wyjście na smoka ze znajomymi. 

Opublikowano

Jeśli wojka jest dobrze rozwinięta + ma bardzo dobre full eQ to najlepiej przenieść postkę poprzez zwój podróżnika (koszt 120zł?) chyba że chcesz bardzo szamana to

1. Sprawdź allegro porównaj postaci i koszt yang samo wyjdzie.

2. Nwm czy to prawda czy nie ale nic nie wiadomo :D

3. Jeśli twoi znajomi mają zgraną ekipę i gildie to wiadomo że można expić na generałach a drop to wiadomo nowe mapki.

Opublikowano

Ja za to większej głupoty nie słyszałem... po 1 wersja metina jest tylko 1, po drugie nikt nie odsprzeda praw do tej gry bo to za duży zarobek, po 3 gdzie usłyszałeś takie głupoty?

1. Musisz to sprawdzić sam bo ceny się wahają.

2. GŁUPOTA !

3. Exp na gienkach drop metki 90+ do tego od czasu do czasu wyjście na smoka ze znajomymi.

Wersja metina zmienia się za każdym razem, gdy ktoś edytuje tą grę. Jak się hajs będzie nie zgadzał, to sellną polskiego metka komuś innemu za grube $...

@1. Zależy czy chcesz eq dobre, gorsze | szybciej lub wolniej. Wszystko leży w twoich rękach :-) Tego raczej nikt nie oceni.

2. Nic nie zamykają.

3. Metki w red lesie, smok, a exp głównie generałowie ;D

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Wersja metina zmienia się za każdym razem, gdy ktoś edytuje tą grę. Jak się hajs będzie nie zgadzał, to sellną polskiego metka komuś innemu za grube $... 

Wprowadzasz ludzi w błąd ponieważ nie ma czegoś takiego jak "polski metin" metin jest tylko jeden i jest po prostu osobno tłumaczony na każdy język. I gdy ktoś go "edytuję" to po prostu dodawane jest coś nowego a nie zmieniana się WERSJA... Wersja jak na razie jest jedna = metin 2.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie , jak ustawić m2boba , żeby przy wracaniu do sklepu nie wchodził prosto przez ściany tylko przez ścieżkę .

xD

Opublikowano

Wprowadzasz ludzi w błąd ponieważ nie ma czegoś takiego jak "polski metin" metin jest tylko jeden i jest po prostu osobno tłumaczony na każdy język. I gdy ktoś go "edytuję" to po prostu dodawane jest coś nowego a nie zmieniana się WERSJA... Wersja jak na razie jest jedna = metin 2.

Czy zauważyłeś, że gdy firma doda coś nowego do swojej gry, to automatycznie zmienia się jej wersja?? Napisałem polska wersja metina, ponieważ np. SG jest zrobiony inaczej... Nie, nie tylko zmienia się tłumaczenie.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

@UP

Nikt jeszcze nie odpowiedział mi na to pytanie :

Jak ustawić m2boba , żeby przy wracaniu do sklepu nie wchodził prosto przez ściany tylko przez ścieżkę .

xD

Opublikowano

1. Dobre EQ dla Szamana 90 na Diumarze (wchodzi w niego Etolin) będzie kosztowało ok. 4kkk, oczywiście pisze tylko o EQ do expa, czyli jakieś łzy pż/diabły ew. białko z diabłami, hełm diabły, tarcza nno + diabły, bambus+9 ok. 30 śr (sam kosztuje ok. 700kk), kolce z diabłami i strzałami, fenki pż, strzały. Przyjmując oczywiście że będziesz grał z buffami ok. 40% - na początek myślę że powinno wystarczyć.

2. Nie chcę się czuć odpowiedzialny za masowe samobójstwa gimbusów także przemilczę tą kwestie.

3. Drop - smok / wróżki

Exp - gienki z gildią bo pt tam raczej nie robią ^^

Metki na nowych będziesz szarpał w pocie czoła, także pozostaję Ci znaleźć łaskawą gildię która Cię weźmie na smoka lub wróżkę.

Ogółem podstawa gry na tym poziomie to zgrana gildia. Z reguły Ci którzy kupują puste konta na serwerach na których nic nie mają, bardzo szybką kończą grę także pierw zarób dropkiem na EQ, potem kup postać. (Chyba że chcesz się bawić w yangi z allegro)

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...