Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hacka

wwdz1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mógł by ktos zapodac jakiegos hacka? i czy ma ktos hacka na odblokowanie all broni? dzis na rekrutach kolesie z rangą ,,uśmieszka,, mieli kosę NZI i shotguna gold z tłumikiem i lunetą + pompę NZ :) zapoda ktos cos takiego?? z góry dzięki

Opublikowano

bronie są na all lvl kupili se po prostu BSC (twc) a tłumiki mogli mieć bez cheatów niektórzy robią tak że wychodzą przed końcem gry żeby im expa nie naliczało a na rekrutach można szybko wbić Mastery. ja sam mam czasami staty np 40:0 nawet bez kampienia i BSC. A hacków nie używaj bo według mnie świadczy to tylko o tym że jesteś ciot* która grać nie umie. Mi już 6 kont zbanowali jak chciałem zobaczyć jak to wygląda. 

Opublikowano

bronie są na all lvl kupili se po prostu BSC (twc) a tłumiki mogli mieć bez cheatów niektórzy robią tak że wychodzą przed końcem gry żeby im expa nie naliczało a na rekrutach można szybko wbić Mastery. ja sam mam czasami staty np 40:0 nawet bez kampienia i BSC. A hacków nie używaj bo według mnie świadczy to tylko o tym że jesteś ciot* która grać nie umie. Mi już 6 kont zbanowali jak chciałem zobaczyć jak to wygląda. 

Czyli jesteś c*otą bo grałeś na hackach? po za tym nie hackuj ;) to są c*oty :)

MPC nie popiera hackerstwa.

Opublikowano

no chyba nie bo zawsze patrze jaką ktos ma rangę broni... wszystkie na podstawawowym wiec są hacki na bronie :) a po za tym nikt nie ma chyba na serwie  u nas pompy nz :) pozdrawiam 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W Polsce jest bardzo mało osób którzy mają cheata na BlackShot'a. Poza tym, 

Jest to forum na którym są cheaty i bugi do gier więc teksty typu " A hacków nie używaj bo według mnie świadczy to tylko o tym ze jesteś ciot* która grać nie umie" są raczej nie na miejscu, lub po prostu pomyliłeś fora.

Patrząc na ogół. Do BS jest bardzo mało czitów lecz jeżeli jakieś są to więcej niż tydzień na nim nie pograsz ( o ile wcześniej bana nie wyłapiesz ). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...