Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu mam lagi?

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jak w temacie czemu mam lagi przy odpalonych już 3 metinach ?

Mam lapka to prawda ale i5 6 DDR3 i Grafa 2GB.Win 8.1 oczyszczone all 

KamerMod i nie tylko na innych tak samo

sygna.png

Opublikowano

Możliwe, że Twój komputer się grzeje. Bo 3 okna metina nie powinny stanowić większego obciążenia dla Twojego sprzętu. Spróbuj monitorować temperatury podczas gry.

Opublikowano

Polecam też trick jaki zrobił gracz "wallander4ever" możesz znaleźć jego filmik jak zmniejszyć lagi w metin2 :)

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

Możliwe, że Twój komputer się grzeje. Bo 3 okna metina nie powinny stanowić większego obciążenia dla Twojego sprzętu. Spróbuj monitorować temperatury podczas gry.

Laptop ;x.Przy 2 jest całkiem spoko jak chodzą 3 po chwili się zaczyna jebac ( Procek chodzi w 100%)

Zmniejsz priorytet gry na najnizszy to umila gre o naprawde spory procent

Nic nie daje

Polecam też trick jaki zrobił gracz "wallander4ever" możesz znaleźć jego filmik jak zmniejszyć lagi w metin2 :)

Widziałem to trochę za dużo pierdolenia xD Wolę szybszą metodę

sygna.png

Opublikowano

Na moim lapku  intel 2x1.6, 4 ramu, win 7 chodza 3 okna bez lagow. Przy 4 zaczyna sie pocic. Ale to tylko przez jakies 2-3 tyg po zrobieniu nowego systemu. Zdefragmentuj dyski, i jeszcze raz wyczysc je. Mi pomagal jeszcze Game Booster wiec jak chcesz to sciagnij

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Mam podobnie. Jeszcze 2-3 lata temu komp ciągał nawet 3 okna metina a teraz to już na 2 nie da się grać. Może to przez nowości wprowadzone w grze lub nowsze systemy serwerów - nwm. Patrząc na mój przykład komputer trochę stary ale zadbany i niedawno formatowany jego parametry nadal są wystarczające a jednak po przerwie niemiłe zaskoczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...