Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie czy wiecie co wpisać w tym kawałku questa aby po 480 godzinach pieczęć znikła i był widoczny na niej czas (czas nie musi byc widoczny). Wiem tylko że jak dopisze pc.remove (id) pieczęć znika odrazu ..Piąteczke dam za pomoc.

when 20197.use with not pc.is_polymorphed() begin
   pc.mount(20197, 60*60*24*365*60)
   pc.mount_bonus(apply.DEF_GRADE_BONUS,100,60*60*24*365*60)
  end
Opublikowano

Ustaw item na czas i w value0 ustawiasz czas w sekundach.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

Na pewno ustawiłeś type i subtype poprawnie? No i value0.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

Syserr coś płacze?

RazapMQ.png

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

Opublikowano

Wtedy jak sprawdzałem nic nie było, temat był nie aktywny przez brak zainteresowania i zająłem sie czymś innym. Bym musiał ponownie sprawdzić po wprowadzeniu type itp ale raczej nic też nie wykaże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...