Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hard boting

.:Pukacz:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mniej więcej tyle co bot by pallavia i ban:)

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Pukacz powiem Ci, że ja na vBOT latam na słabszym koncie kiedy się tylko da. Niewidka + mapa bitewna i na boxach cały czas :)

Póki co bez bana a już 400 k uri prawie wybociłem z boxów 

Opublikowano

mi sie czasem albo minimapka zminimalizuje albo okienko z hp... Co mam wtedy zrobic? Albo jak jestem na mapce bitewnej i mnie zabija to nie moge odrodzic sie w portalu...

Opublikowano

Pukacz powiem Ci, że ja na vBOT latam na słabszym koncie kiedy się tylko da. Niewidka + mapa bitewna i na boxach cały czas :)

Póki co bez bana a już 400 k uri prawie wybociłem z boxów 

przez ile 400k uri? 

mi sie czasem albo minimapka zminimalizuje albo okienko z hp... Co mam wtedy zrobic? Albo jak jestem na mapce bitewnej i mnie zabija to nie moge odrodzic sie w portalu...

tak jakby odbiegasz od mojego pytania, załóż swój albo zadaj pytanie w temacie z betem (y)

1.jpg

Opublikowano

to cienko ja jak mialem kiedys podwajacz skrzynek bonusowych to potrafilem zbierac po ponad 100tys urki dizennie jak mi sie chcialo zbierac heh 

Opublikowano

to cienko ja jak mialem kiedys podwajacz skrzynek bonusowych to potrafilem zbierac po ponad 100tys urki dizennie jak mi sie chcialo zbierac heh 

No tylko nie porównuj pixel botow z packet botami.

Kiedys na podwajaczu nie problem było wyciągnąć ~120k uri na dzień.

Opublikowano

Kiedyś to było kiedyś

No tylko nie porównuj pixel botow z packet botami.

Kiedys na podwajaczu nie problem było wyciągnąć ~120k uri na dzień.

Mój rekord to przez 24h 350tys uri :3 bitki + podwajacz + profil na boxy + pet wymaksowany na boxy.

1.jpg

Opublikowano

Oni chyba banują osoby na chybił-trafił, bo ja używałem niektórych botów i ani razu jeszcze nie dostałem bana. A znam typa który nawet nie wie co to bot a został zbanowany i zabrali mu PP :D. Ale jak napisał że nie używał botów to mu je oddali.

Opublikowano

Moj kolega bocil 2 dni przez 4h dziennie idostal bana ja bocilem cale wakacje po 8h dziennie i nic nie wylapalem teraz po 11h nawet dziennie i tez nic :D. Kolejny kolega kupil kbota z gg na 23 stale dorobil sie konta 30PP+ wszysko o czym mozna pomarzyc i sprzedal za ponad 800zl :)

Opublikowano

Oni chyba banują osoby na chybił-trafił, bo ja używałem niektórych botów i ani razu jeszcze nie dostałem bana. A znam typa który nawet nie wie co to bot a został zbanowany i zabrali mu PP :D. Ale jak napisał że nie używał botów to mu je oddali.

no to ja mialem w klanie tez taki przypadek ze poprostu usuneli konto kolezance z klanu bo podobno uzywala bota itp ... Chciala juz pisac do Niemiec do supportu juz nawet miala przygotowane zazalenie na nich w jezyku niemieckim napisane ale sami jej zwrocili konto i dali jej bonusy jakies juz dokladnie nie pamietam jakie ale wiem ze premka na miesiac , lf4 i cos tam jeszcze juz nie pamietam co heh wiec oni to chyba banuja na pale jak leci jakis nick im sien ei spodoba i do kosza haha

Opublikowano

Aha xD to dobrze wiedzieć...

Pixel bot jest do wyłapania tylko jak admin podleci czy coś? Czy 101% na to ze NIE będzie złapany...ob jak już czytałem to na "pałe" banują xDD

w5cNAHm.png

Opublikowano

Ja mowie bocilem w wakacje rok temu albo wczesniej boxybot to nie byl pixel bo fajnie sie logowales itd. Potem na kbocie. A teraz na pixelu od ladnego miesiaca boce i nie mam bana :p

Opublikowano

Gz..a ja na kbocie no non stop latałem :P i dopiero po 8 miechach dostałem ostrzeżenie i postanowiłem sprzedać konto (pułkownik) za 890zł :P

w5cNAHm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...