Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z launcherem.

Demun103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Dzisiaj postanowilem sobie pobrac Smite. Problame launcher i zainstalowalem. Wybralem oczywiscie Smite. Ale gdy wlaczam go to pisze "Smite is checking for software updates" I nic sie nie dzieje. Mam to juz od 30 min. Reinstalowalem, wylaczalem zapore i antywirusa. Myslalem ze pomoze ale musi tkwic problem w czyms innym. Co moge jeszcze zrobic zeby zadzialalo? Z gory dzieki za odpowiedz i pozdrawiam.

Opublikowano

Ten problem to nie problem. Zależy jaki masz net bo aktualizacje wymagają neta.

Opublikowano

Ten problem to nie problem. Zależy jaki masz net bo aktualizacje wymagają neta.

Brakowało twojego spamu jeszcze w tym dziale.

---> wFhESpW.png

Siemka. Dzisiaj postanowilem sobie pobrac Smite. Problame launcher i zainstalowalem. Wybralem oczywiscie Smite. Ale gdy wlaczam go to pisze "Smite is checking for software updates" I nic sie nie dzieje. Mam to juz od 30 min. Reinstalowalem, wylaczalem zapore i antywirusa. Myslalem ze pomoze ale musi tkwic problem w czyms innym. Co moge jeszcze zrobic zeby zadzialalo? Z gory dzieki za odpowiedz i pozdrawiam.

Usuń wszystkie pliki Smite programem Revo Uinstaller, wyczyść rejestr CCleanerem, uruchom launcher jako administrator.

Podaj specyfikacje komputera może tutaj leży problem.

W moim przypadku musiałem reinstalować grę i to działało, u Ciebie może jest inaczej.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...