Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Macro do BFP4F

DAGFEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)  
Program nie jest wykrywalny - bo nie - i długo nie będzie ;)

Co należy zrobić?

Pobieramy program Autohotkey:

http://www.autohotkey.com/

Instalujemy.

Następnie polecam pobrać gotową paczkę skryptów: Skrypt.rar

Wypakujemy gdzie chcecie i uruchamiacie RecoilEngine (najlepiej jako administrator!) - i działa :D Wystarczy klinąć lewym przyciskiem!

Jeśli nie działa to znaczy że musicie wprowadzić zmiany w Config:

Np na takie:

[ProgramSetting]
FirstStart=0
[RecoilSetting]
X=0
Y=1
Status=Enabled

[sTG]
X=-2
Y=0

Wtedy kursor będzie schodził niżej ;) jeśli w wartości Y dacie 2 lub 3 to będzie on schodził jeszcze szybciej :D
Jeśli dacie wartości w Y -1, -2. -3 to kursor będzie szedł do góry.
Na boki działa oś X - czyli 1,2,3 i -1,-2,-3.

W podanej paczce są też inne skrypty - bawcie się dowoli. Sam nie jestem autorem tych skryptów a jedynie... osobą która wkurzyła się na wadliwy system karania w BFie ;) Pozdrawiam!

PS. Skrypt na burst fire:

Ins::Suspend
LButton::
Loop
{SetMouseDelay 45
Click
If (GetKeyState("LButton","P")=0)
Break
}

Skrypt na anti recoil:

SetBatchLines, -1
#NoEnv
SendMode Input

_auto := true

~LButton::recoil()
~LCtrl::recoil()
Numlock::_auto := ! _auto
Ins::Suspend

recoil()
{
global _auto
if _auto
{
Loop
{
if GetKeyState("LButton", "P")
{
MouseXY(0,1)
sleep 21
}
else
break
} ;; loop
} ;; if
} ;; recoil()

mouseXY(x,y)
{
DllCall("mouse_event",uint,1,int,x,int,y,uint,0,int,0)
}

;) Rozpowszechniajcie ;)

Skan pliku:
Opublikowano

Spróbuj usunąć tą linijkę - lub zamiast S daj cyfrę :> 

Zawsze możesz wkleić skrypt do notatnika i zapisać jako *.ahk

Opublikowano

Może za sam program nie ma banana. Ale czy na pewno, gdyby ea dowiedziało się jakimś cudem, że faktycznie gram na macrze, to nie dostanę się za to na BL?

Opublikowano

Nie ma osi Z, więc trudno robić macro dla broni z odrzutem jak w l85

Opublikowano

No chyba mi nie powiecie, że będziecie grać na macro...!!!! Nosz kurde co za noskille. No, chyba, że tylko po to, aby przetestować. Ale jak juz zaczniecie, to trudno będzie Wam przestać. Najlepsze jest to do G53 z M145, Piranha i Stabka. Strzelasz wtedy podobno trrrrrrr i trafiasz trrrrrrrrr. Na YT jest kilka takich filmików.

Opublikowano

Nie wykrywalne.

Grałem chwilę i żadnego kicka czy komunikatu.

Szczerze to słabe jest, bronie zawsze latają na boki i nie ma w każdej konkretnego odrzutu np że leci tylko w górę.

Opublikowano

Nie wykrywalne - pb i GGC nie skanuje tego - poza tym nic nie zmieniacie w plikach gry ;) Poza tym masa cwaniaków na tym pyka i udają że mają skilla - zwłaszcza klanowiczy  ;)

Nie wykrywalne.

Szczerze to słabe jest, bronie zawsze latają na boki i nie ma w każdej konkretnego odrzutu np że leci tylko w górę.

Jak dobrze skonfigurujesz to nie będziesz marudził ;)

Opublikowano

Masz rozwiązanie?

vrm4uu.jpg

hmm cały czas mam ten błąd ... usuwałem ją i zmieniałem cyfre... jakieś inne porady ?? :)

x

Opublikowano

Nie wykrywalne - pb i GGC nie skanuje tego - poza tym nic nie zmieniacie w plikach gry ;) Poza tym masa cwaniaków na tym pyka i udają że mają skilla - zwłaszcza klanowiczy  ;)

Nie wykrywalne.

Jak dobrze skonfigurujesz to nie będziesz marudził ;)

To skonfiguruj mi macro do stg

Opublikowano

Chujowo to coś działa, niby mam X -2 Y0 a aug czasem lata normalnie, czasem tylko macro działa, jakieś porady ?

PS. Musiałem usunąć global XS, global YS coś tam pod spodem jeszcze bo wtedy błędy wyskakiwały

Opublikowano

Chujowo to coś działa, niby mam X -2 Y0 a aug czasem lata normalnie, czasem tylko macro działa, jakieś porady ?

PS. Musiałem usunąć global XS, global YS coś tam pod spodem jeszcze bo wtedy błędy wyskakiwały

Mimo iż zrobiłem jak Ty to mi gówno działa. No chyba, że po prostu nie ma różnicy w tym wypadku na g53, ale testowałem też dwie inne bronie i w zasadzie nic. Znow nie potestuje, co za szit.

Opublikowano

@ Rally huja z tego rozumiem, co to jest ?

@top Ja mam teraz z tym tak, że raz macro działa raz nie to znaczy raz strzelam, to redukuje odrzut, a za chwile jest odrzut normalny.

Usuń sleep lup zmniejsz ;)

Opublikowano

Usunięcie sleep nic nie da. w czwartek posiedze nad zmiejszeniem lub wyzerowaniem.

Co do stg, wystarczyło przestawić na x -2 y 0

Tylko pytanie do znawców, dalej nie osiągnąłem zerowego rozrzutu, jedynie wyzerowałem w bok, ale znowu coś się dzieje, że bron sama leci do góry. Więc pytanie, czy da się wprowadzić np. wartość 0,5 lub 0.5 ? Obie z tych nie działają.

Nie wiem jak ludziom to macro może pomagać. Testowałem tylko jedną bron, ale na ta chwile uczucie macro troche mi przeszkadza, bo reka przywykla do odrzutow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...