Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Artani, Portal dla Grafików

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście moje zdanie znasz. Powinno zaistnieć małe forum dyskusyjne, oraz download materiałów stworzyć przez userów (pędzle, c4d etc).

Zostanie to dodane na dniach w postaci możliwości dodawania załączników do projektów.

Osobiście sama mam w zanadrzu przygotowanych kilka autorskich materiałów, więc na pewno kategoria nie będzie świeciła pustkami i mam nadzieje, że znajdziecie tam coś interesującego i przydatnego. :)

Zachęcam również do porozmawiania z naszym Ryuk'iem na czacie i o zadanie mu paru pytań :)

http://artani.org/page/chat
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A będzie w planach dodanie 'mobilnej' wersji strony? Aby wygodnie przeglądać prace na telefonie etc.

Oczywiście, że tak :)

W niedziele przenieśliśmy się na nowy system i powoli dopracowywujemy

Opublikowano

Zostały dodane nowe kategorie, teraz można umieszczać swoje projekty z typografii, czy też graffiti.
Został również zmieniony system naliczania punktacji. Zapraszam do oceny i zaprezentowania swoich prac :)

Opublikowano

rq-xmymwbycofzlkiyfohcy.jpg

To jacyś amatorzy nawet captchy nie mają :)

Ich portal jest w fazie napraw błędów. Nie wszyscy zaczynali od Rzymu.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Wykonanie 10/10 czy styl serwisu jest autorski? :)

tak poza tym w czym napisany jest skrypt serwisu? 

Został stworzony od grafików/artystów dla artystów, więc raczej jest autorski :)

rq-xmymwbycofzlkiyfohcy.jpg

To jacyś amatorzy nawet captchy nie mają :)

Cóz, najbanalniejsze rzeczy najtrudniej przychodzą do głowy :) Dzięki wielkie za zwrócenie uwagi.

Jeżeli jeszcze widzicie jakieś niedociągnięcia ewentualnie macie jakieś sugestię odnośnie portalu, proszę o wypisywanie ich tutaj ewentualnie poprzez prywatną wiadomość do administratora na artani :)

Opublikowano

Ładny design strony :) oraz dodane kategorie.

@GGoldRock2k coś dla ciebie ;)

Ja podziekuje wole swojego Fanpage'a ale powiem ze sa checi do tej strony oraz dobre wykonanie nie jest złe, nie podoba mi sie troche kolorystyka ale na to można przymrużyć oko

Logo_IGracze.png

Opublikowano

No elegancko, zaraz się zarejestruje i pomoge Wam rozreklamować serwis, macie jakiś banner? :D

Robi się :P

Jest możliwość sciągania projektów strony?

Masz na myśli możliwość pobierania materiałów z odpowiedniej kategorii, czy ogólnie projektów umieszczonych na artani?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podoba mi sie . Zalozylem konto i zobaczymy :D mam nadzieje ze się będzie rozwijać dalej. Polecam :)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

a żebym to ja wiedziała... mimo wszystko na tablecie działa normalnie a na lapku tylko jest komunikat "Apache is functioning normally", zastanawiam się więc czy nie jest to wina przeglądarki ;< ale pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło, choć z drugiej strony na firefox nie działał dźwięk powiadomień z chatu artani....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...