Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ucieczka z brązu próba #1

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem próbować o wyjście z brązu. Aktualnie jestem w Brązie 3, a byłem w B4. Będę wstawiał tutaj swoje gry. Proszę o krytykę i o rady, które pomogą mi osiągnąć cel. Pierwsza gra Threshem. Postanowiłem pójść na supporta, bo gościu tak pragnął iść do lasu.

thresh.png

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

keruj riven i zedem

riven na topa, zedem albo top albo mid

ja takim sposobem z bronze 2 do gold 5 w tydzien na 47 gier 13 przegrałem, więc 34 wygrałem

riven jak ogarniesz to z topa nie schodzisz tylko pushujesz im inhi a potem to już pchasz mida i samo się kończy.

Opublikowano

2 gra. W early było przerąbane. Ashe zdechnęła na początku 3 razy, a Riven 7 i poszła AFK, ale dzięki determinacji mojej i Le Blanc udało nam się wygrać i troszkę nafeedować Ashe. Lee grał tak sobie, 60% Q nie trafił. A co do Le Blanc to grała świetnie. Jeżeli chodzi o mnie to jak to ja, nie da się swoich wad tak wyciągnąć, ale nie zagrałem najgorzej.

thresh_2.jpg

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@up

Rozjebałeś mnie. Grałem supportem...

Grałem teraz Ezrealem na midzie(picknąłem ADC i potem gościu picknął Caitlyn i lamił). Nie umiem AP Ezem grać, ale musiałem. Jakoś wyszło, ale przegrałem. Jax był dobry, ale powinien dawać trochę killi. Może i jest w pewien sposób łatwe, ale z takim teamem co teraz miałem np. Caitlyn lub WW to myślałem, że sie potnę. U nich ten Taric miał 7/0 xD, jaja mu pewnie pomogły. Z początku robiłem tą Morganę jak chciałem, ale potem już ona zadawała półhp z jednej klatki. Farma słaba, bo jak mówiłem nie umiem grać AP Ezem.

8to0.png

Opublikowano

@up

Tak wiem, ale nie umiem grać AP Ezem jak już mówiłem czyli też nie wiedziałem co kupować. Szedłem z przymusu, bo już chciałem uniknąć flejmu od polaczków.

Opublikowano

Kolejne gry. Tego normala dałem żeby ktoś nie myślał, że farmić nie umiem :P. Supportem grałem 6 gier i 6 wygrałem (lol). 

s5b0.png

Opublikowano

@up

Mam Sightstone.

Kolejna gry tym razem już w b2:

Morgana supp, fajnie się gra, dużo robi dla teamu, ale troche już do suppowanie nudzi.

69ug.png

Wygrana gra Ezrealem na adc. Słaba farma - wiem, ale z supportem (Ryzem^^) graliśmy odrazu agresywnie. Mój team grał całkiem całkiem. Ostatnio wygrywam wszystkie gry nie wiem czemu. Mam winstreaka z 9 albo 10.

pukw.png

Opublikowano

@up

Mam Sightstone.

Kolejna gry tym razem już w b2:

Morgana supp, fajnie się gra, dużo robi dla teamu, ale troche już do suppowanie nudzi.

69ug.png

Wygrana gra Ezrealem na adc. Słaba farma - wiem, ale z supportem (Ryzem^^) graliśmy odrazu agresywnie. Mój team grał całkiem całkiem. Ostatnio wygrywam wszystkie gry nie wiem czemu. Mam winstreaka z 9 albo 10.

pukw.png

To szykuj się też na lose streaka :D Zawsze tak jest po win streaku :D Powodzenia :D Ja też wychodzę z gówna :D

Take it easy my friend

Opublikowano

Przegrałem dzisiaj 2 gry i jedną wygrałem. Zapomiałem skrinny porobić, ale zaraz będą z 

lolskill.net

2vg8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...